Ahojte, chcel by som radu od Vas skusenych fiatakov.
Nasiel som si jedno Punto, r.v. 2000 1.9 JTD, bolo jazdene prevazne po dialniciach co ma zaujalo.
Komunikujem s nim cez mail, ma menene ramena, capy, silentbloky, tlmice, pruziny, spojku, oblozenia, brzdy..
Mojou otazkou na vas ostava teda, ci nieje 200tis. najazdenych km vela?
A dalsia vec je, pisal mi, ze nefunguje ABS, ale nevedel povedat, ze preco, bol s tym udajne aj v servise a nevedeli mu povat co je zle
Viete mi poradit? Prikladam aj link http://fiat-punto.autobazar.eu/19-jtd-elx-id738136.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakujem
Kupa auta - fiat punto
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Kupa auta - fiat punto
To punto uz jsem videl na nejakem foru a pokud si dobre vzpominam resily se tam nejake silene problemy s motorem... Nevim jeslti si to nepletu s nejakym jinym ale barva, sprcka na radicce a italsky znak pod popelnikem sedi.
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
A si si isty, ze to bolo prave toto?
Majitel vyzera podla komunikacie rozumne, pripadne co si mam hlavne vsimat pri obhliadke?
Dakujem
Majitel vyzera podla komunikacie rozumne, pripadne co si mam hlavne vsimat pri obhliadke?
Dakujem
200 000 je na takéto auto dosť - v zmysle že malé autá nie sú primárne stavané na 500 000km.... ale v Smižanoch je priamo Fiat servis, dohodnem si tam obhliadku, zaplatím nejaké E ale aspoň prezrú auto zhora-zdola, napichnú na diagnostiku....
sporting speedgear r.v. 2000
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
co tedy řešíš? Po prohlídce v servise uvidíš.
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Fiat GP 1.9 (2006)