POMOC !! trhanie na volnobehu a v zabere 1,2 16V mk2a
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
POMOC !! trhanie na volnobehu a v zabere 1,2 16V mk2a
Zdravim chcel by som sa vas spytat dufam ze mi uz niekto pomoze mam taky problem s motorom trha na volnobehu a pri rozbiehani hlavne 2,3 prevodovy stupen pri prudšiom pridany plynu,ale robi to iba pri zohriatom motore!! .Asi 2 krat sa stalo ze to viac zatrhalo motorom a zacala blikat zlta kontrolka a potom prestala , ked som to mal pripojene na pc fiat ecu scan tak jedinu chybu ukazalo ze : nezapalena zmes na 3.valci a este sme nasli ze lambda ukazovala stale 0,659-0,700V ale spotreba je OK cca 15,km na 1L.. Kable su nove,sviečky Beru ultra asi 5000km,cievku sme skusaly za 2 ine nepomohlo,lambdu som vymenil najskor pod kat. nepomohlo ani prehodenie nad kat. nepomohlo k zmene,Rozvody,tesnenie pod hlavou su menene 7000km ..dufam ze sa neaky odbornici na 16V pomozu som stoho uz zufaly.Teraz ma napada este vyskusat ine Sviecky NGK jednokontakt ? Dost ludi tu pisalo ze ten motor je dost fajnovy na sviecky tak to neni az taka draha zalezitost to vyskusat,este osm sa dočital na nete o snimači vačkoveho hriadela ze ten vie robit šarapatu ma stym niekto skusenost ???????????? Velmi dakujem za odpisanie =)
Fiat Punto II HLX 16V80HP
- Reklama
Re: POMOC !! trhanie na volnobehu a v zabere 1,2 16V mk2a
Pomozte mi niekto :
?

Máš vyměněný všechno co by mě napadlo..
Mě tohle punťák dělal taky.. při volnoběhu ne, jenom za jízdy, 1,2 občas 3.
Vyměnil jsem svíčky za klasiku jednobodovky Bosch super plus a přestalo to. Můžeš zkusit teda ještě tohle. 300 tě už nevytrhnou.
Mě tohle punťák dělal taky.. při volnoběhu ne, jenom za jízdy, 1,2 občas 3.
Vyměnil jsem svíčky za klasiku jednobodovky Bosch super plus a přestalo to. Můžeš zkusit teda ještě tohle. 300 tě už nevytrhnou.
Fiat Punto 60sx '96
Před půl rokem jsem koupil svíčky brisk extra DX 15 LTC-1, tříbodové,cena 70 kč/ks, auto spokojené.
Punto 2, 1,2, 8V, 2000.barva červená, 114000km další přírůstek Punto2, 1.2 2000,8v, 91500km barva červená po důchodci.
Chlapy dakujem vam za odpovede prave som objednal sviecky NGK jednokontak presne tie co tam maju ist do roku 2002 dufam ze to pomoze lebo ma jebne stoho auta.. uz osm dal to tej opravy dost aspon ze si to viem spravit aj ja doma ..
Ako by osm to povedal s radostov IDE TO znovu na 100% !! =) na 3 sviecke bol prasknuty ten porcelan tak cez to ju prebijalo a + nikdy nekupujte sviečky značky!!!! BERU !!!! 3 zo 4 maly poopalovany ten porcelan nad zavitom po 4000 km za 40eur !! prehodil som tie NGK šlape to znovu a dakujem vsetkym za rady =)