MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - wercecko
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - wercecko
Naposledy upravil(a) wercecko dne 28 bře 2007, 21:32, celkem upraveno 3 x.
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Venca: jo dík, no ten lak je paráda, když jsem na něj prvně narazil a ten Puntík mi nevyšel tak už jsem chtěl jen ten a ne jinej ..
Paja: ano správně, ale Pávov je na hony vzdálen, vim že to neznáš tak ti řeknu že to jsou Komárovice, cca 15 km od Ji, tu runway spravuje MV, policajti si tam cvičí "útok Feldou"
Paja: ano správně, ale Pávov je na hony vzdálen, vim že to neznáš tak ti řeknu že to jsou Komárovice, cca 15 km od Ji, tu runway spravuje MV, policajti si tam cvičí "útok Feldou"
wercecko:půjdeš do http://www.punto.tuned-cars.cz/
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Luckyna: noooo, hodně o tom přemýšlím.. protože zásadní úpravy krom kol, audia, a dalších detailů nechystám, nerad bych se stal "mrtvým členem" kterých už teď tam je plná stránka .. Do budoucna by to podle mě mělo fungovat jako GTfans, kde neaktivní členky jdou pod čáru.. No nech se překvapit, každopádně srazy v rozumné vzdálenosti rád nevštívím..
Jenom co se týče "Punto Tuning Fans" příští rok se chystá zásadní čistka neaktivních členů.Chystáme vlastní setkání "Punto Tuning Fans" také i společné setkání s jinými kluby.Také asi zavedeme nejaký roční poplatek za vedení webu + poháry na Punto Tuning Fans srazech.Každopádne novinek bude spousta.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Paja: bezva, to zní slibně.. pokud budem muset vysolit vatu za členství tak si to "ti" rozmyslí esi to myslí vážně..
Luckyna: no ty máš ale jakýsi cíl kam chceš v úpravách dojít a na webu prezentujes změny, aby aji ostatní nahlídli a třeba se ispirovali..
Ale já vím že s "pomerančem" nemám v úmyslu nějakou přestavbu, jak říkám, ještě ted možná objednám kola, a jinak jsem ulítlej na audio, a dál už nic neplánuju.. Takže fakt nevim esi to za to stojí se cpát do klubu.. Nechci se ztratit mezi těma eSkama na 13" který za celou dobu nic nezměnili na svém Puntíkovi.
Takže takhle to vidím já..
Luckyna: no ty máš ale jakýsi cíl kam chceš v úpravách dojít a na webu prezentujes změny, aby aji ostatní nahlídli a třeba se ispirovali..
Ale já vím že s "pomerančem" nemám v úmyslu nějakou přestavbu, jak říkám, ještě ted možná objednám kola, a jinak jsem ulítlej na audio, a dál už nic neplánuju.. Takže fakt nevim esi to za to stojí se cpát do klubu.. Nechci se ztratit mezi těma eSkama na 13" který za celou dobu nic nezměnili na svém Puntíkovi.
Takže takhle to vidím já..