Ahojte lidi,
Mám takový problém, behem jízdy zniceho nic prestal ukazovat palubni pc. Od té doby jenom svítí a neukazuje zadne informace. Auto normálne jede, palubovka svítí. Nemel jste nekdo podobný problém, dá se to opravit doma nebo je nutne servis. Díky
Fiat Stilo 1,9 JTD (85kW) 2003, 170tis najeto.
Problém palubní počítač
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Problém palubní počítač
Tady se něco řešilo http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... de+displej" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak na těchto stránkách je spousta užitečných info. přeji mnoho uspěchů s odstraněním poruchy
Jinak na těchto stránkách je spousta užitečných info. přeji mnoho uspěchů s odstraněním poruchy
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Re: Problém palubní počítač
Díky,
Nakonec jsem našel jednu radu kterou jse aplikoval...a fungovala. Nic to nestálo,protože stačilo jen na 24h odpojit baterku (tu jsem raději i dobil) a pak ji vrátit zpět, poté vše opět fungovalo jak má a displej ukazoval všechny informace:)
Nakonec jsem našel jednu radu kterou jse aplikoval...a fungovala. Nic to nestálo,protože stačilo jen na 24h odpojit baterku (tu jsem raději i dobil) a pak ji vrátit zpět, poté vše opět fungovalo jak má a displej ukazoval všechny informace:)