ahojte;
chcem v blizkej dobe kupit Bravo s 1.9 JTD 105k....no a som zvedavy ake su s nim skusenosti...asi ma hlavne zaujima hlucnost a hlavne ta vo vnutri viezol som sa v ochcavke 1.9TDi 80k a nic moc...hlavne vzadu...nebolo motor ani velmi pocut, ale taky duznot, nizke dunive frekvencie od motora a nebolo mi to velmi prijemne, ale napr. pasat a golf s tym istym motorom je v pohode. Tak sa trochu bojim, aby nebolo nieco podobne aj s Bravom.Je mi jasne, ze tie diesle su povacsine hlucnejsie, mne nevadi, ked pocujem motor (odrasteny na skodovkach ), len sa trochu bojim toho duznotu. Tak ako to je ? Dakovala za kazdy aj drobny postreh, ahojte
skusenosti 1.9JTD
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
... rekl bych nejaky tlumeny duneni ...Slavisimo píše:co to je duznot? jinak u bravy se nemusis bat, jede moc pekne a hlavne do bravy se da neco nalozit u brava je to horsi
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
ospravedlnujem sa za taky vyrazonc píše:... rekl bych nejaky tlumeny duneni ...Slavisimo píše:co to je duznot? jinak u bravy se nemusis bat, jede moc pekne a hlavne do bravy se da neco nalozit u brava je to horsi
ano spravne....mal som na mysli tlmene duneni - nizkofrekvencne zvuky, ktore uz ani nie je velmi pocut, ale citit ich je....po jeden a pol hodinovej jazde v tej ochcavke ma akosi bolela hlava, skratka nebolo mi to vobec prijemne. Pytam sa preto, lebo som nikdy diesla nemal, len som sa sem tam v nejakom viezol, tak sa trochu obavam