Galerie BRAVA/O
Moderátor: peta.smolik
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Galerie BRAVA/O
Takze zde bych chtel udelat galerii nasich vozu, takze sem vkladejte obrazky vlastnich aut
takhle:
EDIT: pro neznale, mezi IMG a adresou nesmi byt mezera
takhle:
EDIT: pro neznale, mezi IMG a adresou nesmi byt mezera
BMW Power - Forever
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji vyfuk mam v igelitce akorat nevim kdo ho privari protoze asi vyndam celej zadni tlumic a da se jinej protoze tenhle vymysl se mi moc nelibi.prevod píše:pekne elektrony ...mm 1.6 16v ..musi rezat jaq pilka
chcelo by to minimaaalne nejaky vyfuk ...
remix: to vis ze se pridaj ostatni, nekdo to musel zacit
Jestli bude hezky tak bych taky neco jeste nafotil
BMW Power - Forever
keby si byval hned vedla mna ...stacilo by zaklopat ...a privaril by som ti do zadu aj raketuSlavisimo píše:Dekuji vyfuk mam v igelitce akorat nevim kdo ho privari protoze asi vyndam celej zadni tlumic a da se jinej protoze tenhle vymysl se mi moc nelibi.prevod píše:pekne elektrony ...mm 1.6 16v ..musi rezat jaq pilka
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mam takovy 2 decentni koncovky Laser a byli myslim ze za hodne good cenovku jinak dneska sem ptal znameho tak ho asi budu muset trochu poprudit aby si nasel casprevod píše:keby si byval hned vedla mna ...stacilo by zaklopat ...a privaril by som ti do zadu aj raketuSlavisimo píše:Dekuji vyfuk mam v igelitce akorat nevim kdo ho privari protoze asi vyndam celej zadni tlumic a da se jinej protoze tenhle vymysl se mi moc nelibi.prevod píše:pekne elektrony ...mm 1.6 16v ..musi rezat jaq pilka
BMW Power - Forever
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
heh mi mame z italie kupovane v nemecku do ceska jinak mame tam par lakovanych veci coz je videt z fotek ale v realu je taky peknyremix píše:dekuji dekuji....jak uz jsem psal v jinem tematu, je to dovoz Italie a tam se o to starali ... stve me ale ze ooobcaaas je malinky dulek (asi 3) .. na fotkach neviditelne. Ale tak ja to mam auto na kazdodenni jezdeni takze Na jaro to pujde na 16" podvozek a hotove, nic vic...
BMW Power - Forever
-
- Začátečník