MOJE PUNTO 1- Ukažte to svoje :) - Babis
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1- Ukažte to svoje :) - Babis
Tak jsem usoudil, že bych mohl ukázat svoje Punto
60SX, ročník 96
1242ccm, 44kW
Za poslední rok udělaný tlumiče Bilstein vepředu a Magnetti Marelli vzadu, novej zadní tlumič výfuku Polmostrów (zatim drží), brzdový destičky Ferodo, kotouče Brembo a jelikož upadnul znak, tak překytovanej a přetřenej čumák. Chudák je bouranej ze všech stran.
60SX, ročník 96
1242ccm, 44kW
Za poslední rok udělaný tlumiče Bilstein vepředu a Magnetti Marelli vzadu, novej zadní tlumič výfuku Polmostrów (zatim drží), brzdový destičky Ferodo, kotouče Brembo a jelikož upadnul znak, tak překytovanej a přetřenej čumák. Chudák je bouranej ze všech stran.
Fiat Punto 60sx '96
- Reklama
Re: MOJE PUNTO 1- Ukažte to svoje :) - Babis
Pěkný lak, vypadá jak nový..Taky mám přesně stejný kousek a už se jen těším,jak se mi to GO dostane pod ruce a nablýskám ho..
PUNTO MK1: 55S - 1,1 - 1997 - 3dv.
tie kola su R14? ake mas na nich pneu?....tiez sa chystam na 14-tky ale stale rozmyslam co na ne obut.
Fiat Punto MK1, 55s rv. 1996
jo, já to mám focený, hned jak vyjelo z myčky, doma jsem ještě vyleštil skla a zrcátka a hned vypadá jinak, hlavně, že už jsou pryč ty zasyflený poklice, co mám na zimuTheMarra píše:Pěkný lak, vypadá jak nový..Taky mám přesně stejný kousek a už se jen těším,jak se mi to GO dostane pod ruce a nablýskám ho..
Plánuju ještě trochu nalakovat spodek. Je brutálně omlácenej od kamenů a nechci čekat, až se do toho pustí rez.
Naposledy upravil(a) Babis dne 14 kvě 2013, 22:07, celkem upraveno 1 x.
Fiat Punto 60sx '96
pneu by měly bejt třináctky Barum Brillantis a na silnici držej jak přibitý, takže doporučuju.. kola 14ZeLo píše:tie kola su R14? ake mas na nich pneu?....tiez sa chystam na 14-tky ale stale rozmyslam co na ne obut.
jinak dneska sme měli narozky
- Přílohy
-
- 200000.JPG (29.08 KiB) Zobrazeno 7719 x
Fiat Punto 60sx '96
tak, abyste neřekli, že sem nepřispívám.. dneska první nehoda, vzal sem trochu rychlejc zatáčku a vyneslo mě to do obrubníku, hlíny vypadaj v pohodě, akorát pneumatiky sou trochu odřený ale dobrá rána, spolujezdec mi málem skočil od klína
Fiat Punto 60sx '96
to mi nějak nesedí:-)Babis píše: pneu by měly bejt třináctky Barum Brillantis a na silnici držej jak přibitý, takže doporučuju.. kola 14
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004
jo to mě taky ne, ale pneu jsou na 100% 13.. koukal jsem na 13 kola na netu a tak malý vážně nejsou..Otomar píše:to mi nějak nesedí:-)Babis píše: pneu by měly bejt třináctky Barum Brillantis a na silnici držej jak přibitý, takže doporučuju.. kola 14
dobře, tak sem kecal, pneu sou 14
Naposledy upravil(a) Babis dne 08 čer 2013, 20:03, celkem upraveno 1 x.
Fiat Punto 60sx '96
Včera jsem chtěl ještě jednou stříknout brzdový třmeny, zvednu auto (zvedám auto za takovej ten lem na boku, dám na hever z obou stran takový dřívka), sundám auto a jedno dřívko zmizelo O.o .. Kouknul jsem se kde je a ta svině byla vevnitř.
No a tak jsem včera zjistil, jak mi hnije punto
přikládám foto, díra jak do prde..le.. koukal jsem a celý ty prahy sou úplně rezavý..
No a tak jsem včera zjistil, jak mi hnije punto
přikládám foto, díra jak do prde..le.. koukal jsem a celý ty prahy sou úplně rezavý..
Fiat Punto 60sx '96
+ nějak mi připadá, že je punto nakloněný :/
na fotce nevim, ale na zadních kolech to jde dost vidět, levý je jakoby víc vevnitř nevíte čim to může bejt? Napadá mě jedině unavená pružina.
na fotce nevim, ale na zadních kolech to jde dost vidět, levý je jakoby víc vevnitř nevíte čim to může bejt? Napadá mě jedině unavená pružina.
Fiat Punto 60sx '96
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Zdarec Babis.moze bit unavena pruzina,alebo ulozenie ramena v loziskach moze bit volne.Nebucha ti vzadu?
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
Ahoj, vůbec. Všiml jsem si toho až včera, když jsem dělal ty brzdy.
Fiat Punto 60sx '96
Tak další problém.. neni to žádná novinka, ale už mě to docela sere. Občas, když se rozjíždim za studena, tak mi auto chcípá. Nechcípne, ale dusí se. Dneska to se mnou pěkně trhalo. Dělá to u jedničky, i když tam mám dvojku, tak to sebou trochu cukne, pak v pohodě. Nikdy se to nedělo, myslim, že to začalo až na jaře, ani přes zimu to nedělalo. Na co bych se měl mrknout? Díky
Fiat Punto 60sx '96
Svíčky? Taky se mi dusila Lybra, když jsem ji koupil, měl jsem strach, co z toho bude a nakonec jsem zjistil, že tam jsou svíčky ještě od výroby.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Svíčky mě napadly hned.. ale táta mě přesvědčuje, že jima to bejt nemůže, protože tam jsou ne moc starý čtyřbodovky.
Fiat Punto 60sx '96