HELP: Topení
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
HELP: Topení
Zdravím chlapci....potřebuji poradit, je těžké vymontovat topení? Mám Fiat Bravo 1.6 16v ... rozvedu situaci, když topím teplým vzduchem tak se mi v momentě zamlží okna, cítím jako by to foukalo vlhký vzduch, asi mi někde prosakuje topení soudím... a taky mi ubývá voda z chladice... co s tím
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že fakt jo, dvojčátka Já ho koupil teď ... známý si ho nechal dovézt z itálie před cca rokem.... teď jsem ho od něj koupil, protože potřeboval peníze.
Jinak k tomu topení..pročetl jsem pár diskuzí a údajně to u Brav dělá .. a že ještě většinou to bývá problém pylového filtru, tak to nějak zkusím pořešit...
Jinak k tomu topení..pročetl jsem pár diskuzí a údajně to u Brav dělá .. a že ještě většinou to bývá problém pylového filtru, tak to nějak zkusím pořešit...
Okna na brave som mal tiez casto zamlzene ale zistil som ze mlzia sa iba vtedy ked cirkulacna klapka je v polohe vnutorny okruh cize v aute cirkuluje iba vzduch ktory je uzavrety vo vnutri a tym padom sa nemiesa so vzduchom zvonku.Okrem toho pri vlhkom pocasi zapinam ventilator na 2 a rozvod vzduchu so sipkou na okna odvtedy v pohode