Spotreba
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotreba
tak to ukazuje kazdemu, vsetci ostatny meraju spotrebu L(paliva)/100 km, len Fiat musi byt iny, tak meria km/1 L(paliva)
Fiat Punto 1,9 DS 44kW r2000
...tam máte nejspíš někde blbě nastavený jednotky, páč spotřeba se měří buď jako objem paliva na pevnou vzdálenost (Evropa), nebo vzdálenost na pevný objem (USA a Velká Británie).
Co se ti zdá blbost? To že máš spotřebu mezi 4,87l-5,49l na 100km? Nebo to, že ukazuje v km na litr? Bohužel mk2 punta to tak mají...moped píše:Stále se mi nedostalo odpovědi na téma čím je snímána průměrná spotřeba u fiatu punto 1.2 8V rv. 2001. Stále mi to ukazuje 18.2- 20.5 km/l. Myslím, že je to blbost.
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
Dík za odpověď. Divný se mi zdá to, že mi to ukazuje spotřebu 5l na 100km i v momentě když jedu třeba ve čtyřech osobách do kopce. To by snad ta spotřeba měla být vyšší. Prostě se mi zdá že to ukazuje tak nějak pořád stejně ať jedu jak chci.
Tu spotrebu ti ukazuje dlhodobu priemernu ci ako sa to spravne vola. Nedokaze to odmerat okamzitu ani inaksu spotrebu. Ked tak vynuluj si palubak a uvidis co bude dalej ukazovat. Naj ako vypocitat spotrebu je vyjazdit skoro do sucha, tanknut plnu prejst 100-200-300km to uz je na tebe a opat dotankovat do plna a vies kolko Punto papa...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.