MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje :-) elektromusic
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje :-) elektromusic
Nazdar všetci
Približne po 3 ročnej odmlke sa opäť hlásim so svojím novým prírastkom. Za tú dobu som prestriedal jednotkovú oktáviu a BMW E46, no veci sa vyvinuli tak, že som opäť majiteľom puntika, ale už druhej generácie. Viacerí z fóra ma tu poznajú z čias, keď som mal svoje prvé punto MK1. Verím, že oprášime staré vzťahy (najmä Košičanov) a budem rád ak ma znovu prijímete medzi seba
ak by si ma niekto pamätal podľa auta, pridavam aj foto stareho punta
Rok výroby nového puntika je 2000, nabehané má cca 141000 km,pod kapotou sa skrýva základný motor 1.2 8v 44kw, je v skromnej výbave, no mne to momentálne úplne stačí. Postupne Vás oboznámim s plánovanými úpravami a každej zmene na autičku:) Budem vďačný za každý Váš názor a postreh.
Približne po 3 ročnej odmlke sa opäť hlásim so svojím novým prírastkom. Za tú dobu som prestriedal jednotkovú oktáviu a BMW E46, no veci sa vyvinuli tak, že som opäť majiteľom puntika, ale už druhej generácie. Viacerí z fóra ma tu poznajú z čias, keď som mal svoje prvé punto MK1. Verím, že oprášime staré vzťahy (najmä Košičanov) a budem rád ak ma znovu prijímete medzi seba
ak by si ma niekto pamätal podľa auta, pridavam aj foto stareho punta
Rok výroby nového puntika je 2000, nabehané má cca 141000 km,pod kapotou sa skrýva základný motor 1.2 8v 44kw, je v skromnej výbave, no mne to momentálne úplne stačí. Postupne Vás oboznámim s plánovanými úpravami a každej zmene na autičku:) Budem vďačný za každý Váš názor a postreh.
- Přílohy
-
- moj novy puntik
- IMAG0227 [1024x768].jpg (186.97 KiB) Zobrazeno 4305 x
-
- moj prvy puntik
- puntik 1.jpg (107.28 KiB) Zobrazeno 4305 x
- Reklama
-
- Všeználek
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje :-) elektromusic
heej vitaj spat bracho...vyzera byt pekny kusok...viac fotiek by neuskodilo:)
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
Nazdarek,no jak tak pozeram vtedy si bol Erikov dvojnik(alebo on tvoj) a teraz sa budeme my dvaja podobat My sa este nepozname lebo v case ked si mal MK1 som tu ja este nebol,no teraz v zimnom obdobi zvykneme davat vikendove stretka v nejakom obch.centre,iste Ti Peto hovoril,tak do skoreho stretnutia
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ahoj a pekne vitam spät....no fotky si dal stroho....ale ten prvy puntik ta farba niekoho Puntika pripomina
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
-
- Zkušenej Fiaťák
nazdar peťo ..fotky budu časom, ma nejake chybičky krasy, predošlá majiteľka bolo dievča, ožgrela prave zadne dvere, na jar sa to striekne.PuntoRacer píše:heej vitaj spat bracho...vyzera byt pekny kusok...viac fotiek by neuskodilo:)
Naposledy upravil(a) elektromusic dne 02 bře 2013, 15:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Zkušenej Fiaťák
mal som 316i s motorom 1.9 benzin, predalo sa koli finančným dôvodom, s čajou sme sa tak rozhodli, nakoniec nám to aj tak nevyšlo vo vzťahu a ja som prišiel oňho..ľutoval som to 1000x ,ale život ide ďalej ..Pepoxx píše:aku e46 si mal a preco uz nemas ?
-
- Zkušenej Fiaťák
Nazdar..Moja byvala mk1 bola tak decentne upravena, nič vynimočne a v tomto duchu by som chcel upraviť aj mk2 ...nič vynimočne, kola, folie, nejaka hudba a časom sa uvidi.Banshee píše:Nazdarek,no jak tak pozeram vtedy si bol Erikov dvojnik(alebo on tvoj) a teraz sa budeme my dvaja podobat My sa este nepozname lebo v case ked si mal MK1 som tu ja este nebol,no teraz v zimnom obdobi zvykneme davat vikendove stretka v nejakom obch.centre,iste Ti Peto hovoril,tak do skoreho stretnutia
-
- Zkušenej Fiaťák
Intel: ďakujem sa privítanie, časom urobim nejake fotky, teraz na to nieje čas koli práci a ďalšim povinnostiam.
-
- Zkušenej Fiaťák
len take fotky na rychlo, nič umelecké
-
- Zkušenej Fiaťák
tie PZ dvere čoskoro urobím s touto chybou som auto kupoval, nieje to nič strašne
-
- Zkušenej Fiaťák
kým nepríde zima tak budem košické cesty brázdiť na týchto kolečkách
konkrétne MOMO Corse 6,5Jx15 4x100 ET38
konkrétne MOMO Corse 6,5Jx15 4x100 ET38
- Přílohy
-
- IMAG0315 [640x480] [640x480].jpg (30.09 KiB) Zobrazeno 3877 x