Koľko mate na 125, 126, 127, 128, atd nabehané???
Moderátor: peta.smolik
Koľko mate na 125, 126, 127, 128, atd nabehané???
Tak na mojej "plechovke" (126) mam len 81 000 km..dufam ez do 200 tkm vydrzi pokope
Skoda Garde--> Fiat Punto 55S--->Fiat Brava 1,2 16v Sx---> Fiat STILO 1,6 16v
Buduce auto:Lancia Delta III
Buduce auto:Lancia Delta III
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
koľko nabehané
To se nikdo nedoví " ty můj kvítku medový" .F127 . motor 1,3 75hp sem si vymontoval z vraku a nahodil.asi před 8 lety .auto mělo na tacho něco kolem 50tis.Takže 150 nebo 250tis?před tím než shnilo tak jezdilo i v itálii.Já jsem s ním najezdil asi 70tis,Měnil jsem akorát pístni kroužky "pasovaly z žigula"lágry na klice a ojnicích a 3krát těsnění pod hlavou.Novou a drahou vačku a vodní pumpu.V prosinci končí stk už shnila i moje kastle a motor je pořád ve formě. Je mi ho líto odevzdat někde na recyklačku ,ještě l teď ,s tím 24 roků starým heblem ,jak mě to chytne natrhávám na křižovatkách prdele mnohem mladším a výkonnějším autům. Brácha má to samé a schod ve válci je na omak o hodně větší než na mém a ještě to jede taky, ale už to žere olej.Kolik má nahrkané on, to si tetroufáme tipnout 300tis určitě.Ještě nám vlastně kdysi oběma do roka a půl po sobě při brutálním rozjezdu vyskočily převodovkou ven satelity z diferáků. FIAT prostě maloobjemové motory umí.Kolik vydrží motor FIRE by zajímalo pro změnu mně.