Fiat stilo 1.9 Jtd 16v 103kw r.v 2004
Dobrý den na diagnostice mi to vyhodilo chybu P0530 A/C Refrigerant Pressure Sensor Circuit Malfunction (A/ C tlak chladiva Obvod snímače porucha). Chci se jen zeptat co je to za snímač. Zda se jedná o snímač teploty chladící kapaliny nebo nějaký jiný. Předem mockrát děkuji za jakoukoliv odpověd.
Diagnostika chyba P0530
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Diagnostika chyba P0530
mou chabou anglinou to je chyba snímače tlaku v klimatizaci.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ano, senzor, který hlídá tlak v klimatizaci. Buď je vadný, nebo tam není chladivo. Tady to kolega elvis.jarous řešil.
Proč si to dával diagnostikovat, svítila ti někde kontrolka, nebo se to vykecávalo na displeji? Nebo si na to přišel náhodně?
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... limatizace
Proč si to dával diagnostikovat, svítila ti někde kontrolka, nebo se to vykecávalo na displeji? Nebo si na to přišel náhodně?
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... limatizace
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Kupoval jsem Diagnostický ELM327 kabel , tak jsem to zkoušel napíchnout jestli to funguje a vyskočila mi tam tahle chyba jako kritická, tak jsem jí smazal a ona se tam načetla znova. Jinak vám samozřejmě i kolegovi Rossimu děkuji za odpověd , která mi moc pomohla
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kritická chyba nejde smazat pokud se neodstraní závada. Zřejmě ti tedy nefunguje klima...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...