Demontáž stropního světla
Moderátor: peta.smolik
Demontáž stropního světla
Jak vyměním žárovku v předním stropním světle? (verze s alarmem) Nedaří se mi to světlo vůbec rozebrat už si nevím rady a nerad bych něco rozlámal.
- Reklama
Re: Demontáž stropního světla
Čo tak uviesť auto? model? ..lebo na tanku neviem ani ja ako by som to riešil.
Na mojom punte mk2 je to úplne jednoduché,stači vytiahnut celé svetlo od strechy a z druhej strany je krytka ktorá sa vyklápa,a už som pri žiarovkách.
Na mojom punte mk2 je to úplne jednoduché,stači vytiahnut celé svetlo od strechy a z druhej strany je krytka ktorá sa vyklápa,a už som pri žiarovkách.
Fiat Punto 1.9JTD-vybratý katalizátor,vybratý egr,výfuk holá rúra,športový podvozok-tlmiče+pružiny,rozširovacie podložky-1cm,xenóny,denné svietenie,fólie ...a iné.
FIAT STILO MW 88kw s alarmem nemám u světla kastlík
Mám punto takže neviem ako to tam vyzerá,ak sa ti neozvú majitelia Stila pošli mi foto skúsim ti pomôcť ale myslím si že princíp je rovnaký a jednochuchý.Prípadne nemáš v manuáli tú výmenu?
Fiat Punto 1.9JTD-vybratý katalizátor,vybratý egr,výfuk holá rúra,športový podvozok-tlmiče+pružiny,rozširovacie podložky-1cm,xenóny,denné svietenie,fólie ...a iné.
V manuálu je popsaná verze s kastlíkem a verze se skiwindow a já potřebuji verzi s alarmem
Skús so srobovákom jemno vylúpnuť svetlo zo strechy,z druhej strany by mala byt krytka ktorá sa otvára a pod ňou sú žiarovky.Ja to mám na punte tak.
Tam nieje čo pokaziť.
Tam nieje čo pokaziť.
Zkusil bych to podle manuálu ,podle mě to bude pro všechny modely stejné.Vyndat odkládací kaslík a odšroubovat 2x šroub
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
- aifel202
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jjjoidefix píše:Zkusil bych to podle manuálu ,podle mě to bude pro všechny modely stejné.Vyndat odkládací kaslík a odšroubovat 2x šroub
Fiat Stilo MW
r.v.2003, 1.9JTD, 85KW
r.v.2003, 1.9JTD, 85KW