jinak k puntu jsem se poprvé dostal díky mamině uvažovala o autu a koupila 1,2 44kw dokonce s posilovačem tehda za 60

jak sem dostal řidičák tak sem jí s tím trefil kance a auto bilo na odpis (spíš tehdy jsem si to myslel dnes už bych ho asi zachránil)

no nicmeně cele auto se mi rušit nechtělo tak sem z ně poslal pryč do zběru jen tohle
pak sem si teda pořídil zas punto když už doma byly díly a ja se dozvěděl že motory se do punta dělali i silnější ale koupil sem 1,1 za 6-ku

bila to soc verze

a kdyz bili ty díly a nelíbilo se mi to začlo se něco dělat
PŘED

A KDYŽ se tahala elektrika pro okna

dokončené fotky už bohužel nejsou a pak jednoho deštivého dne sem jel nasranej z práce dom a dopadlo to takto

auto šlo přes boudu utrhlo si kolo a motor ..

nicméně stále byly díly a auto se za jeden den ´´opravilo´´ ale po projeti začala téct vana a už sem si řek že to nemá cenu tak sem ho za 5-ku prodal na ND

no a když už se mi podařilo jedno auto otočit řekl jsem si že si koupím cabrio za 13 000 se mi ho podařilo vydražit na aukru a na fotkách nevypadalo špatně ale až sem pro nej do Plzně dojel nebilo to co jsem čekal ale když už jsem jel tech 430 km tak sem ho vzal

už po cestě domu sem zjistil že vzadu kola jedou šejdrem a než opravovat uložení nasadil sem nápravu z GT

pak se měnili světla