Dobrý podvečer přeji všem, než sem hodim fotky svýho Punti, tak bych se vás, členů, rád zeptal na názor.
Vzhledem k tomu, že jsem uchyl do červený barvy a Puňťa je v šedý metalíze, tak bych chtěl vnější plastový prvky dát do červený barvy, jednalo by se o kliky, ochranný lišty na dveřích, nárazníky, zrcátka, puklice a osvětlení SPZ. ¨
Co vy na to?
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Puňťa
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Puňťa
Fiat Punto 1,2 MPI - 75 SX
- Reklama
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Puňťa
Myslim,
ze to nebude vypadat dobře. Kombinace sede a cervene, nevim... mne by se to asi nelibilo. Spis bych hodil radsi celé do folie do cervene a ty plastove prvky do nejake jine barvy. Dnes pokud je znamost da se zafoluovat auto za 8 tis.
ze to nebude vypadat dobře. Kombinace sede a cervene, nevim... mne by se to asi nelibilo. Spis bych hodil radsi celé do folie do cervene a ty plastove prvky do nejake jine barvy. Dnes pokud je znamost da se zafoluovat auto za 8 tis.
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no keď už sa ti to tak páči tak vnútro ako tak... aj keď neviem aké máš punto či 1 alebo novšie.... ale ten vonok ako nárazníky a pod radšej nehaj také aké sú lebo na šedom aute keď budeš mať nárazníky červené tak to bude jak nejaká skladačka nabúraná
Punto Cabrio
tak pomalu, ale postupně přidávám Puňtovi hračky jen bych do interiéru chtěl už jen červený podsvícení, jestli se dá sehnat, všude vidím jen modrý a pak konečně natřít tu palubovku na černo, nebo mne už švihne ... a pak menší dtaz - dát repro do veří, nebo ho nechat "na skle"? jinak doorboardy jsou originál a všude možně jsem četl, že to není extra kvalitní muzika z toho potom, otázka je, poznám to jako lajk?
Fiat Punto 1,2 MPI - 75 SX
- CrazyManer
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
"do skla" se daj dokoupit kvalitnější repráky, je to myslim si lepší řešení než předělávat doorboardy, a hlavně palubovku stříkej matnou barvou ať se ti neodráží ve skle, možná by na to byl dobrej plasti dip, a jestli máš punťu v šedý metalíze tak nejlepší barva pro kliky je určitě černá, pak asi radioaktivní zelená ale červená by nevypadala dobře, jen můj názor
FIAT PUNTO MK1 / 176 / 1.1 / 55s
Kód: Vybrat vše
http://www.soundcloud.com/escobarrbeats