Ducato 2.8JTD za jazdy zhasne...
Moderátor: peta.smolik
Ducato 2.8JTD za jazdy zhasne...
Zdravim,mam ducato 2.8JTD rok 2001 a asi 3mesiace dozadu mi auto zacalo zhasinat za jazdy.Niekedy sa stalo ze to 200km islo v poriadku a inokedy zas za 20km zhaslo aj 5krat.Nastartovat hned neslo musel som pockat asi 10 sekund pri vypnutom kluci a chytilo.Auto islo na diagnostiku original fiat a zistili nejake cidlo alebo snimac to bol na cerpadle ktory vymenili a zrazu vsetko fungovalo, lenze asi pred tyzdnom sa chyba zacala opakovat..Neviete prosim co by to mohlo byt???Pekne dakujem
- Reklama
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ducato 2.8JTD za jazdy zhasne...
zajed znovu na diagnostiku. mohl by to byt jeste snimac otacek
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
fiat multipla rallye hobbycros
www.lanciaklub.cz
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
fiat multipla rallye hobbycros
www.lanciaklub.cz
Re: Ducato 2.8JTD za jazdy zhasne...
Měl jsem stejnej problem.Bylo to vysokotlaké čerpadlo které bylo vydřené a dávalo šponky a ty ucpávali sítko na regulátoru co je na čerpadle.Když auto zdechlo tak nešlo naftové elektrické čerpadlo dokud tam nepovolil tlak jak naběhlo čerpadlo normálně jsem startoval.Poznáš to tak že vyndáš regulátor z čerpadla a na jeho špičce je malé sítko a v něm budou kovové piliny stačí vyčistit ale je nutné nasadit přívod na čerpadlo a zapnout klíč a propláchnout nechat vytéct cca 1l nafty.Takto jsem najel ještě cca 30000 tkm ale pak když už jsem to musel rozebírat 2x v rumunsku a pak měl problém dojet domu tak jsem zrepasoval čerpadlo a byl pokoj.Pokud to bude ono tak poradím s repasí čerpadla za pár korun.