PUNTO GT r.v.98
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
PUNTO GT r.v.98
zdravim chcem si kupit punto gt 98 rocnik a chcem sa opytat vela luzdi mi povedalo ze tam odchadzaju vahy vzduchu ktora stoji 400 eur a to je dost nato aby som to menil kazdu chvilu tak chcem vediet vas nazor ale podla mna ked to bude 98 to bol posledny rocnik tak asi tam bolo vsetko uz vichitane ci nie ??? napiste mi prosim vase rady a nazory dik
- Reklama
Re: PUNTO GT r.v.98
vaha vzduchu je len jedna s x vecí ktoré ti môžu na tomto aute odísť (ale nemusia)
je to GT tak si treba uvedomiť že to nemal nikto kto by to šetril....
môj názor je taký že ak to má okolo 100 000 tak sa dá na tom ešťe povoziť ak viac tak to si môžeš zrovna kúpiť šporkasu a odpíliť na nej dno ...
v žiadnom prípade by som nešiel ani do nejakého moc nadupaného stroja (vačšie turbo, chip...a neviem ešťe čo) zvýšený výkon je vždy na úkor životnosti
takže nečakaj od nadupaného, malého, lacného auta nejaké zázraky....tak či onak najakú investíciu budeš musieť do neho dať...
ale môže sa stať že budeš do neho sipať neustále...
1,4 je tiež koncepčne zastaralí motor (uno turbo)...
príslovie hovorí
"za málo peňazí málo muziky"
a zasa nikde nie je napísané že za veľa peňazí veľa muziky
asi toľko je to môj názor možno sa to tak nie je (treba čosi počítať a popozerať topic chalanou ktorý takéto autá majú
Tiež sa obzerám po takomto nejakom stroji ale zatial na nič čo by mi rezlo za prijateľnú sumu som nenašiel...
a trošku ma odrádza že ked sa budem chceť voziť budem práve ležať pod autom...ale ak sa mi podarí ho zohnať tak to vezmem z iného konca
je to GT tak si treba uvedomiť že to nemal nikto kto by to šetril....
môj názor je taký že ak to má okolo 100 000 tak sa dá na tom ešťe povoziť ak viac tak to si môžeš zrovna kúpiť šporkasu a odpíliť na nej dno ...
v žiadnom prípade by som nešiel ani do nejakého moc nadupaného stroja (vačšie turbo, chip...a neviem ešťe čo) zvýšený výkon je vždy na úkor životnosti
takže nečakaj od nadupaného, malého, lacného auta nejaké zázraky....tak či onak najakú investíciu budeš musieť do neho dať...
ale môže sa stať že budeš do neho sipať neustále...
1,4 je tiež koncepčne zastaralí motor (uno turbo)...
príslovie hovorí
"za málo peňazí málo muziky"
a zasa nikde nie je napísané že za veľa peňazí veľa muziky
asi toľko je to môj názor možno sa to tak nie je (treba čosi počítať a popozerať topic chalanou ktorý takéto autá majú
Tiež sa obzerám po takomto nejakom stroji ale zatial na nič čo by mi rezlo za prijateľnú sumu som nenašiel...
a trošku ma odrádza že ked sa budem chceť voziť budem práve ležať pod autom...ale ak sa mi podarí ho zohnať tak to vezmem z iného konca
-
- Fiaťák
Re: PUNTO GT r.v.98
no ma to najazdene 120 000 bolo to dovezene je tam chip sanie a vyfuk tak neviem no