Svetla-lak??
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Svetla-lak??
Skousel nekdo striknout zadni svetla bezbarvym lakem popripade jakym dekuji.....
- Reklama
- Wocass
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svetla-lak??
Zrovna jako dobrej nápad mi to nepřipadá. Bál bych se vysokého odlesku a možného oslňování ostatních řidičů. Proč to chceš zkoušet?
Fiat Punto S55 - motor z 75ky na LPG 54 kW - Sršáň
Svetla mi prijdou takove zasle....jak kdyby si je prejel jemnim smirglem
Nekde sem cetl peknej navod na vycisteni svetel a rozlesteni plastovejch krytu prednich svetel .. zkusim ti to najit. Existuje na to velmi jemna brusna pasta.
Tady je nekdo z toyota klubu .. http://toyotaklub.cz/forum/viewtopic.ph ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ja predné svetlá normálne prebehnem šmirglom od cca 1000-1200 až po uplne najjemnejší 2000-2500 samozrejme, že všetko pod vodou. A potom nakoniec brusnou pastou, ja používam fareclu.
Ale zadné svetlá by som asi šmirglom moc nebrusil, asi by stačilo brunosu pastou. lebo tie myslím nemaju ochrannu vrstvu na sebe, ktorá po čase zvetrá a zožltne tak ako to vidno na väčšine predných plastových svetiel.
Ale zadné svetlá by som asi šmirglom moc nebrusil, asi by stačilo brunosu pastou. lebo tie myslím nemaju ochrannu vrstvu na sebe, ktorá po čase zvetrá a zožltne tak ako to vidno na väčšine predných plastových svetiel.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD