Ako nastavovať lanko spjky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ako nastavovať lanko spjky
Prosim o radu: ako nastavovat maticu lanka tiahla spojky v motorovom priestore, kedy sa ma povolit a kedy sa ma utiahnut? Pri akych priznakoch? Ako zistit spravne nastavenie lanka? Moze mať nastavenie lanka spojky vplyv na radenie rychlosti (mam problem najme so spiatockou) Dakujem .
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
- Reklama
Re: Ako nastavovať lanko spjky
spojkový pedál by měl být zároveň s brzdovým, no a na řazení to může mít trochu vliv
Jestli ti prokluzuje tak zespod skus zda nemá velkou vůli pokud ne tak jen seřídit pokud nemá tak bych do toho nezasahoval (já se jí pokusil seřídit a teď jí mám snad až pod bradou a nemohu to zaboha dat zpět
).
Jinak jestli ti občas nezaskočí spátečka tak zařaď 4 stupeň vyřaď 2 krát sešlápni spojku a mělo by to tam zapadnout jak po másle.
Jinak co takhle mám známý s fiatama tak je to běžná vada s tou spátečkou ale bohužel nevím co s tím

Jinak jestli ti občas nezaskočí spátečka tak zařaď 4 stupeň vyřaď 2 krát sešlápni spojku a mělo by to tam zapadnout jak po másle.
Jinak co takhle mám známý s fiatama tak je to běžná vada s tou spátečkou ale bohužel nevím co s tím
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Dakujem vsetkym, ktori sa mi snazili pomoct svojimi radami. Verim ze s ich pouzitim sa to napravi. Dik.
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996