Zdravim
Ako som kupil auto zacalo mi drat zadne kolesa jedno na vnutornej a druhe kusok na vonkajsej dal som ho do servisu tam zistili ze je posunuta naprava ale ze jedina moznost je dat tam druhu napravu. Meral som si vzdialenost medzi prednym a zadnym kolesom a na jednej strane bol rozdiel 13mm vidno to aj na hadicke ze natiahnuta. Tak sa chcem opitat ci bz nestacilo urobit novu dieru na tom plechu v ktorom je prikruteny silenblok. Dakujem
Punto mk2 1.9D
Posunuta naprava
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Posunuta naprava
A když povolíš ty držáky te zádní nápravy, tak se s tou nápravou bude dat hýbat v určitých mezích. Je tam o něco větší díra, takže tu nápravu můžeš v určitých mezích posunovat, tak to zkus, jestli to nějak nenahoníš. Mohlo se stát, že byla málo dotáhnutá a někdo nacouval do obrubníku atp. a náprava se celá posunula.
pripajam sa k teme....ak nie je naprava ohnuta malo by sa to dať nastaviť....zhruba ako pišeš 1cm nie je až tak veľa...
no však gumy ti môže drať aj preto že ich maš nejake nekvalitne...tiež sa mi to stalo raz na jednych činanoch pojazdil som 5000km a gumy boli našrot
no však gumy ti môže drať aj preto že ich maš nejake nekvalitne...tiež sa mi to stalo raz na jednych činanoch pojazdil som 5000km a gumy boli našrot
zajeď si s tím na laserovou geometrii,zkontrolují ti to a řeknou ti co to chce,jestli je to hnuté předkem nebo zadkem a jak to spravit,doma to takhle přesně nezměříš
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
urobil som si novu dieru na tom uchyte na podvozku a dost mi to pomohlo vzdialenost je rozdielna uz iba o 3mm a aj podla vodovahy prilozenej ku kolesu je ten smer ovela viac k prednemu kolesu aj to druhe tak isto. a tie gumi mi dralo iba na okraji ako ked je na prednych zla geometria.