Croma-vstrekovanie paliva

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
tomasko151
Začátečník

Croma-vstrekovanie paliva

Příspěvek od tomasko151 »

zdravim vás viete mi niekto poradit s mojou cormou... pri volnobehu mi ukazuje zvysene hodnoty paliva na palubnom pocitaci ... malo by ukazovat okolo 2.0 l a ukazuje 4 az 6 a miestami az 12 a viac... proste ako sa mu zaluby.... na rovinke v 50km/h ukazuje pri 4 prevodovom stupni spotrebu paliva od 6 az do 8. pri plnej nádrz nabeham 750 km... v minulosti to bolo az 950km.
Reklama

jakub
Začátečník

Re: Croma-vstrekovanie paliva

Příspěvek od jakub »

Zdravim ta mam tiez Cromu 1,9jtd 16v,a mam podobny problem neviem sa dostat pod 9lspotreby a kamarat ma tu istu Cromu a on ma takych 6,5l v meste.Inak uz som vybral aj PDF filter len to nemam zapisane v jednotke mozno aj to je pricina ale neviem skuste mi poradit dakujem a aj egr uz je odstranene tak tym to nebude.
lukynen
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od lukynen »

Zdravím pánové,ja mám cromu 1,9 110kw v manualu a průměrná spotřeba je 6,5-6,8 dle toho co jezdím a kdy mažu palubní,nejlepší je na delší jízdy a né dálnice. Mám ji dovoz z německa a za cca 4 měsíce 14 000 km. Ten filtr co jsem zjištoval jde vyndat,ale je potřeba přehrát software. To je co jsem zjistil provozem.
jakub
Začátečník

Příspěvek od jakub »

tak mam to PdF odstranene aj s jednotky a ta spotreba je 5,8,mimo mesta s lahkou nohov,a mesto takych 8,2 a to ked mu slapnem na krk tak aj 10.zda sa mi to stale moc kamarat ma taku istu a mesto roby 7l.Pozeral som aj tie klapky v sacom potrubi a su dobre ale uz ked som to mal dolu tak som dal vylestit kanaly,takze to mam uplne cistucke a egr mam zablendovany.este si myslim ci mi nebudu tiect vstrekovace lebo majitel predomnou tam omylom natankoval benzin a schital to jeden vstrekovac ale ostatne mozu byt ties chitene....poradte dakujem.
Odpovědět

Zpět na „Croma“