kupa Punto 1.2 16v sporting vs 1.9jtd sporting
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
kupa Punto 1.2 16v sporting vs 1.9jtd sporting
Ahojte vsetci , tak ste mi chybali ze to vyzera ze bude zas kupa auta a vyzera to zas na mk2
mam silnu dilemu co kupit rozmyslal som na octavkami , fabia rs , bmw e46 , ... ale kedze tu som "doma" tak sa podelim nadcim rozmyslam .
Auto potrebujem na kazdodenne jazdenie do roboty co je asi tych 60km , za mesiac spravim tych 1500km + ..
Hladam auto na "spotrebu" kedze este jedno pekne auto parkuje vedla tak ja sa nakoniec uspokojim s puntaskom ...
cize pekny sporting celkom a hlavne je na LPG , co vramci nakladov na dopravu pri dnesnych cenach benzinu je velke plus
http://fiat-punto.autobazar.eu/12-16v-s ... 93855.html" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo peknucky cerveny sporting aj s dost moc zachovalim interierom a 63kw motorom JTD
http://fiat-punto.autobazar.eu/19-jtd-s ... 87707.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.. inak zaujimave ze verzia sporting a manualne spetaky bez farby karoserie ...
Tak co si myslite o tychto dvoch kuskoch .
inak mozno by som siel aj do GP , ale nato co potrebujem auto tak aj mk2 a ostane aj na dovolenku ale ked tak aj toto sa mi pozdava
http://fiat-grande-punto.autobazar.eu/1 ... 50913.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fiat-grande-punto.autobazar.eu/1 ... 18316.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocakavam nazory , rady atd.
dakovala
mam silnu dilemu co kupit rozmyslal som na octavkami , fabia rs , bmw e46 , ... ale kedze tu som "doma" tak sa podelim nadcim rozmyslam .
Auto potrebujem na kazdodenne jazdenie do roboty co je asi tych 60km , za mesiac spravim tych 1500km + ..
Hladam auto na "spotrebu" kedze este jedno pekne auto parkuje vedla tak ja sa nakoniec uspokojim s puntaskom ...
cize pekny sporting celkom a hlavne je na LPG , co vramci nakladov na dopravu pri dnesnych cenach benzinu je velke plus
http://fiat-punto.autobazar.eu/12-16v-s ... 93855.html" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo peknucky cerveny sporting aj s dost moc zachovalim interierom a 63kw motorom JTD
http://fiat-punto.autobazar.eu/19-jtd-s ... 87707.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.. inak zaujimave ze verzia sporting a manualne spetaky bez farby karoserie ...
Tak co si myslite o tychto dvoch kuskoch .
inak mozno by som siel aj do GP , ale nato co potrebujem auto tak aj mk2 a ostane aj na dovolenku ale ked tak aj toto sa mi pozdava
http://fiat-grande-punto.autobazar.eu/1 ... 50913.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fiat-grande-punto.autobazar.eu/1 ... 18316.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocakavam nazory , rady atd.
dakovala
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
- Reklama
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: kupa Punto 1.2 16v sporting vs 1.9jtd sporting
nad tim bordovym rozmyslam aj ja lenze musim predat najprv svoje ale ako sa pytas tak skor by som sa priklonil k tomu bordovemu
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten cerveny je krasavec. Ja osobne by som sa priklonil ku tomu cervenemu. I ked treba si zratat, ze spotreba nie je vsetko na tom aute. Ked sa daco pokazi na tom tak oprava nebude najlacnejsia je to predsi Comon Rail tak veci co tam mozu odist je dost, od turba, vstreky, vaha vzduchu dvojhmotny zotrvacnik atd... Nehovorim, ze sa to isto pokazi. Ta 1.2ka je ako vies klasika, ktoru opravi skoro kazdy a za par korun. Nahradne diely nebude problem ani na jedno z nic ale predsi na diesla to je kapanek drahsie. Ale keby si uz ozaj mam vybrat tak by som siel do Grandaka. Je o nieco vacsi, modernejsi a komfort je trosku inde. Tiez na tom modrom sa mi zda, ze iba dva airbagy ma nie 4. Ale to je jedno. Ja som bol raz skusat naftoveho sportinga a ten siel sakra dobre. Ked ti zacne tlacit turbo hmm
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
prave tohoto sa bopjim aj ja u diesla ze ked s anieco poserie tak ma servis vide viac ako na benzine
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
Ked chces chodit naozaj na spotrebu tak si dosetri na to prve GP.Na 1.3-vom diesli chodis skoro zadarmo s 90hp.Je to novsie auto,priestrannejsie a povedal by som ze aj krajsie.
HGT
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ked mám aj ja volačo prihodiť do placu tak by som bral sportinga 1,9 jtd. A ku klasickej diskusí odchadzajúcich trysiek túrb sa radšej nebudem vyjadrovať, proste ked budeš liať nejaku žbrndu do nadrže a jazdiť jak nevybúrený puberťák tak potom sa väčšinou dá očakávať to čo všetci stále omielajú dokola o diesloch ale inak musí ten diesel v poho natočiť cez tristo tisíc km a spotrebovo rozdiel medzi grandečkom 1,3 mjt 90hp je možno maximálne do jedného litra.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
setrit nemusim , cash mam len ako som pisal ze ak by som zobral mk2 tak bude pekna dovolenka co pri GP uz asi problem
hej pri tom cervenom s CR je viac co moze odist a bolelo by to ale kedy a ci vobec , aj interier ma velmi zachovany a ako ste pisali ked turbicko zatlaci tak moze byt aj pozitok z jazdy ale to uz sa bude vymykat jazdy na spotrebu
skoda ze neznam nikoho kto ma JTDcko v mk2 , nech trosku nabonzuje alebo nachvali ...
modry je o niecom horsiom ale ten plyn je moc velke plus , teraz mam pozicanu od brata thaliu taxikarsku ktora ma 250tkm na LPG a paradicka jazdit , za 20e 450km
aj tie GP vyzeraju fajn , novsie , modernejsie do buducna asi rozumnejsie ale tak nwm ... a co sa tyka vzhladu tak mk2 sa mi viac lubi
hej pri tom cervenom s CR je viac co moze odist a bolelo by to ale kedy a ci vobec , aj interier ma velmi zachovany a ako ste pisali ked turbicko zatlaci tak moze byt aj pozitok z jazdy ale to uz sa bude vymykat jazdy na spotrebu
skoda ze neznam nikoho kto ma JTDcko v mk2 , nech trosku nabonzuje alebo nachvali ...
modry je o niecom horsiom ale ten plyn je moc velke plus , teraz mam pozicanu od brata thaliu taxikarsku ktora ma 250tkm na LPG a paradicka jazdit , za 20e 450km
aj tie GP vyzeraju fajn , novsie , modernejsie do buducna asi rozumnejsie ale tak nwm ... a co sa tyka vzhladu tak mk2 sa mi viac lubi
Při nájezdu 1500 km / měsíc se nafta nevyplatí.
K diskusi o tryskách a turbech chci jen dodat, že nepoznáš, co do toho lil a jak jezdil předchozí majitel.
K diskusi o tryskách a turbech chci jen dodat, že nepoznáš, co do toho lil a jak jezdil předchozí majitel.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak nakoniec sklamem , zo dna na den sa toto naskytlo a rovno som to zobral , tak idem do vw group
1.9 tdi 81kw , L&K vybavicka
- Přílohy
-
- koktavka.jpg (150.5 KiB) Zobrazeno 5040 x
-
- koktavka1.jpg (100.76 KiB) Zobrazeno 5040 x
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Taky přemejšlím o novým nebo novějším autě a zrovna sem žasl a nestačil se divit co stojej nový vstřiky na Ochcávku ale pak to jezdí za málo ovšem udržovat bych TDI nechtěl ani náhodou Oproti tomu moje Punto teď momentálně jezdí za 5.1 na 100 a jezdím denně do práce 20 tam a 20 zpět a údržba veškerá žádná teda až na ty prahy ale to je jiná ale už je asi jedno jestli 4,5 nafty nebo 5 benzínu Do nafty prostě jedině do nový jinak benzín
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
škoda že sis nevybral common rail JTD, byla by to lepší volba než staré TDI....netSensk1 píše:Tak nakoniec sklamem , zo dna na den sa toto naskytlo a rovno som to zobral , tak idem do vw group
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Celkom pekná Octávka a aj výbavička ok. Tak veľa štastních kilometrov. Na tvojom mieste by som hu dal hneď zabezpečiť, príklad zeder a tajný vypínač. Bo ako sám vieš Octavie a ešte k tomu naftové sú najkradnutejšie vozidlá. Tak nech slúži.
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ak bola dobra cena tak myslím že nebudeš lutovať Netso ja osobne embéčky nejak nemusím kedže je to hadam najtuctovejšie auto na našich cestách ale tak L&K je aspon trocha výnimočná a aj introš je pekný. Brácho mal tiež taku davnejšie, a tak isto plná spokojnosť. A k udržbe TDI ? tie motory su asi najväčšie držáky a znesu velmi vela takže nad tým by som si hlavu nelámal. Skôr by ma trapilo či sa dožije druheho dňa na parkovisku
Train horn in car ? ...why not ! :D
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vdaka pani za kladne ohlasi ...
Auto si budem garazovat v "strazenej" garazi , tak dufam ze nejaky den vydrzi . Inak co sa tyka zabezpecenia tak tam pojde jedna vecicka na nonstop lokalizaciu , ale dufam ze to nikdy nevyuzijem ...
auto som bol pozriet s mechanikom a hned po nastartovani mi povedal ze to mozem zobrat , samo ze sme sa povizili a velmi dobrucko ide , hold rakusania sa viac staraju o svoje auta ...
a ktomu staremu TDI , tiez mam vela referencii na ten motor ze vydrzi velmi vela ....
Totti cena bola trosku viac ako behaju oktavky ale za tu vybavicku mi to stoji ....
sak donesiem zas ukazat na nejaky zrazik ako som bol so chevym v lodenici
Auto si budem garazovat v "strazenej" garazi , tak dufam ze nejaky den vydrzi . Inak co sa tyka zabezpecenia tak tam pojde jedna vecicka na nonstop lokalizaciu , ale dufam ze to nikdy nevyuzijem ...
auto som bol pozriet s mechanikom a hned po nastartovani mi povedal ze to mozem zobrat , samo ze sme sa povizili a velmi dobrucko ide , hold rakusania sa viac staraju o svoje auta ...
a ktomu staremu TDI , tiez mam vela referencii na ten motor ze vydrzi velmi vela ....
Totti cena bola trosku viac ako behaju oktavky ale za tu vybavicku mi to stoji ....
sak donesiem zas ukazat na nejaky zrazik ako som bol so chevym v lodenici
Tak neviem keď myslíš zariadenie na lokalizáciu vo forme GPS signálu alebo GSM telefonu to tam ani dávať nemusíš. Väčšinou autičkári majú so sebou rušičky týchto signálov takže ti to tam bude na dve veci. Naj je zeder aspoň z tých mechanických vecí. Darmo, že ho budeš mávať v garáži. Takéto Coctávki miznú aj za bieleho dňa spred supermarketov kam si ich majitel iba odskočil na 5 minút.