Ahoj,
chci se zeptat na koupi nového GP nebo-li Punto Actual.
V nabídce je 1,2 (50kw) a 1,4 (57kw). Samozřejmě 1,2 je cenově přijatelnější, chci se zeptat, jestli je ten rozdíl v 1,2 a v 1,4 tak markantní ve výkonu.
Dále jsem zabrousila na Punto Evo, které je cenově pro mě také přijatelné ovšem jen ve variantě 1,2 (50 kw).
Co byste mi z těchto tří variant doporučili? Vím, že Evo má propracovanější a líbivější interiér, ale stojí to za to, když je motorizace stejná?
Nemám s auty velké zkušenosti, tak na mě buďtě prosím hodní:-P
Díky,
Petra
PORAĎTE S KOUPÍ GP
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Začátečník
Re: PORAĎTE S KOUPÍ GP
A nebo co ještě říkáte na Swift 1,3 (69 kw) a Mazda 2 (63 kw), ale už ojeté?
Raději novější. I s 50kw se dá jezdit. 1,4 57 kw není žádná výhra
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Radši bych vzal Grande (Actual) s motorem 1,2 a za ušetřený peníz bohatší výbavu Evo je takový nějaký divný podle mýho názoru
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
-
- Začátečník
bral bych taky radši actual než evo
-
- Začátečník
Tak a je rozhodnuto. Nejprve vedlo Actual, které stálo v základní výbavě 213.900,-, mělo navíc el. zrcátka, ale neměla rádio, nic, tak že další investice a vypadalo by to blbě.
Vyhrálo Punto Evo s velmi bohatou výbavou za 239.900,- nádherný interiér, verze racing, automatická klima, alu kola 16", el.zrcátka vyhřívaná v barvě bozu a různé ozdůbky jako stříbrné prahové lišty s logem auta atd...předváděcí vůz, proto taková dobrá cena.
Fiat opravdu musím pochválit, vykoupili nám Punto II 1.2 r.v.2000 za 55 tis., nádhera a starají se.
Díky za rady, ale bylo by škoda nekoupit Evo za tak dobrou cenu, interiér je polo červený, vůz taky, tak že to ladí a skvěle to vypadá.
Vyhrálo Punto Evo s velmi bohatou výbavou za 239.900,- nádherný interiér, verze racing, automatická klima, alu kola 16", el.zrcátka vyhřívaná v barvě bozu a různé ozdůbky jako stříbrné prahové lišty s logem auta atd...předváděcí vůz, proto taková dobrá cena.
Fiat opravdu musím pochválit, vykoupili nám Punto II 1.2 r.v.2000 za 55 tis., nádhera a starají se.
Díky za rady, ale bylo by škoda nekoupit Evo za tak dobrou cenu, interiér je polo červený, vůz taky, tak že to ladí a skvěle to vypadá.
Gratuluju, taky bych vybral Evo, už kvůli tomu nádhernýmu interiéru.
Fiat 500X 1.4 Turbo Multiair Lounge
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Fiat Stilo MW 1,9 JTD Active FL
ex Fiat Bravo 2 MJTD Emotion
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Fiat Stilo MW 1,9 JTD Active FL
ex Fiat Bravo 2 MJTD Emotion