nevíte kde sehnat tohle:
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
nevíte kde sehnat tohle:
Jedná se mi o tu gumu co je nasazená na hraně
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
Re: nevíte kde sehnat tohle:
taky me to zajima, nemam bocni listy a tahle guma se zacina rozpadat. Uz sem premyslel co misto toho dam, ale zatim sem nevidel nic vhodnyho.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Italové to maj skoro na všech autech nejen na fiatech ale tady sem se po tom pídil a na nic sem nenarazil Na jedněch dveřích mi toho asi 30cm chybí někdo mi to šlohl tak sem ten zbytek sundal a nalepil to tam vteřinovým lepidlem ale ten kousek co chybí ne a né splašit už mně napadlo koupit kus ventilgumy a roříznout jí a nalepit ale to není onoradekrat píše:taky me to zajima, nemam bocni listy a tahle guma se zacina rozpadat. Uz sem premyslel co misto toho dam, ale zatim sem nevidel nic vhodnyho.
Punťa fire, Rosso Tiziano
Mně strejda Google našel toto:peta.smolik píše:Italové to maj skoro na všech autech nejen na fiatech ale tady sem se po tom pídil a na nic sem nenarazil Na jedněch dveřích mi toho asi 30cm chybí někdo mi to šlohl tak sem ten zbytek sundal a nalepil to tam vteřinovým lepidlem ale ten kousek co chybí ne a né splašit už mně napadlo koupit kus ventilgumy a roříznout jí a nalepit ale to není onoradekrat píše:taky me to zajima, nemam bocni listy a tahle guma se zacina rozpadat. Uz sem premyslel co misto toho dam, ale zatim sem nevidel nic vhodnyho.
Kód: Vybrat vše
http://www.levne-autodoplnky.cz/chranic-hran-karoserie-carbon-p-2068.html