Když ABS a ASR hlasí poruchu?
Moderátor: peta.smolik
- snilekrealista
- Začátečník
Když ABS a ASR hlasí poruchu?
Ahoj na displeji se mi občas zobrazí ABS failture a ASR failture,nedělá to pořád z 30 nastartování tak 1 . Nevíte co by to mohlo znamenat čím to je?
- Reklama
Re: Když ABS a ASR hlasí poruchu?
Aj ked mam iny typ auta,ale raz sa mi to stalo.Bolo to minuli rok v zime,ked napadal prvy sneh.Presne ten isty problem.Ako keby niekde nastal skrat od vlhkosti alebo nieco podobne.Stava sa to aj za sucha,alebo len pri dazdi?Ked ti vyhodi tu chybu funguju tie systemy alebo nie?
HGT
- snilekrealista
- Začátečník
je to za ruzneho pocasi i kdyz je hezky...a vse jinak funguje ...objevi se checking ...ABS failture,ASR failture a pak to zmizi a zas tak 30 startovani v poho nic...tak nevim zajimalo by me jestli to nemuze bejt ja nevim neco s kolama treba kotouce ?loziska atd?desticky jsou novy...nejsem automechanik ale tohle me napadlo ale nevim jestli by to mohlo bejt tim?diky
Tyto hlášky způsobuje pokles napětí v baterce.Už asi odchází.
Přesně tak. Dobij (kup nový) akumulátor a pak až začni řešit problém. Bude-li nějakýzdezajh píše:Tyto hlášky způsobuje pokles napětí v baterce.Už asi odchází.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
Já jsem měl ten samý problém.Dělal to spínač na brzdovém pedálu.Po výměně (je to asi rok) už ABS a ESP fungují bez jediné hlášky.Poznal jsem to v garáži na brzdových světlech při zabrždění,pozdě se rozsvěcovaly.
Přeji úspěch,Jery.
Přeji úspěch,Jery.
- snilekrealista
- Začátečník
jj moc vám všem děkuji zkusím rady
Ja som sa citil v mojom Stile ako pilot v lietadla. Vkuse pipali hlasky a vkuse som ich s tlacitkom mode vymazaval. Ohladom ABS ESP a ASR hlasenim, som zistil, ze ked auto stoji a stlacim pedal, tak hned zacne hlasit chybu ABS.......Tak som dosiel k zaveru, ze to moze byt iba ten brzdovy spinac. Zobral som kontox a vystriekal som ten spinac(namontovany na pedale aj s konektorom)a sucasne som pohyboval s pedalom. Bol som uz tak nahnevany na tie hlasky, ze som tam vystriekal stvrtku kontoxu a zaroven aj plynovy pedal. V ten vecer sa nic nezmenilo, ale rano ked som isiel do roboty, cakalo ma prijemne prekvapenie, uz tyzden ziadna hlaska a dokonca aj volnobeh je lepsi.