Padnutý výfuk
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
Padnutý výfuk
Zdravím, včera na mojom punte mk1 mi za jazdy spadol výfuk, držal iba na takej gume ktorú som potom odrezal a hodil ho do kufra, vie mi niekto prosím Vás poradiť či treba kúpiť nový výfuk alebo to ide zvariť zváračkou, poprípade kde sa to robí? Ďakujem.
- Reklama
Re: Padnutý výfuk
to iste sa stalo aj mne(na D1 sa mi ulomil vyfuk a musel som rozrezat tu gumu aby som koniec hodil do kufra)
mne to privarili, ale ja sa aj tak chystam na vymenu vyfuku kedze ho mam prehnity
mne to privarili, ale ja sa aj tak chystam na vymenu vyfuku kedze ho mam prehnity
Punto MK1 55S 1,1 40kW 3dv. r.v. 1996
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život
-
- Začátečník
Mnooo ale ten moj neni moc prehnitý, čo ta stálo privarenie plus tá nová guma na pridržanie dokopy?
robil to sused takze vzal 10eur za robotu, elektriku a kus trubky ktoru pouzil
gumu som nemusel menit lebo som ju len trochu narezal, stale este vyfuk udrzi
gumu som nemusel menit lebo som ju len trochu narezal, stale este vyfuk udrzi
-
- Začátečník
A môžem s tým jazdit? len ked niečo potrebujem súrne? Bez výfuku? Samozrejme dokým ma nechytia policajti, to mi je jasné, ale či sa niečo nepoškodí ak s tým niekde zájdem, do obchodu alebo tak. Zatial pokým si to nedám spraviť.
mne to upadlo pred brnom a dosiel som do michaloviec a z michaloviec do ziliny, az potom mi to opravili
ked budem predpokladat ze ti odpadol ten isty kus ako mne tak s tym mozes chodit akurat to bude strasne hucat
(mne odpadol ten posledny asi 1 meter vyfuku s tlmicom alebo co to je)
ked budem predpokladat ze ti odpadol ten isty kus ako mne tak s tym mozes chodit akurat to bude strasne hucat
(mne odpadol ten posledny asi 1 meter vyfuku s tlmicom alebo co to je)
-
- Začátečník
Vieš čo absolútne mi to nehučí, ide to tak isto jak predtým z výfukom čo som sa vlastne aj čudoval, neviem prečo?????????? A je na to nejaký autoservis alebo ako mám niekoho nájsť tuto v okolí či mi to spraví?
no to uz ti neporadim neviem koho mas v okoli, ja chodim so vsetkym do servisu, snad len potahy na sedadla som si daval sam 

-
- Začátečník
No ved ani ja sa tomu nerozumiem, ale tak vôbec to nehučí, každý mi vravel že to bude hučať a vôbec, tak isto jak predtým, a polovica výfuku v kufri, len to chcem vediet či je vôbec taký človek čo sa tomuto venuje, alebo to rovno do servisu? tam to vyjde asi velmi draho.
tak ja nechodim od oficialneho servisu, to by som sa nedoplatil, urcite najdes v okoli nejaky dobry servis, popytaj sa ludi co byvaju tam kde ty pripadne aj na nete sa vies popytat na skusenosti so servismi v tvojom okoli
ja som si nasiel super servis 500m od mojho momentalneho bydliska(uz tam auto bolo 3x a vzdy max spokojnost)
ja som si nasiel super servis 500m od mojho momentalneho bydliska(uz tam auto bolo 3x a vzdy max spokojnost)