Punto II 1,9 jtd
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto II 1,9 jtd
Jsou nějaké zkušenosti s touto motorizací? Na co si dát pozor při koupi, specifikace motoru, jestli je to commonrail, jaké je turbo (naklápění lopat) , popřípadě srovnávní s bravem, proč má obravo 105ps a punto jen 80ps atd atd budu rád za každé info.
- Reklama
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Punto II 1,9 jtd
Mám ho čtvrtý rok, je to commonrail, lopaty se nenatáčí, najel jsem 80 tis. První závada byla váha vzduchu, vyměnily mě ji měsísíc po koupi ještě v bazaru AAA. Pokud budeš kupovat musíš ho sešlápnout a musí jít lehce přes tři tisíce, jinak je ta váha v čudu, cca 2000-3000,-kč...No a ted asi druhá závada, odešel napínák drážkovaného řemenu, samozřejmě jsem dělal brzdy, nejdřív zadek, loni předek, jen desky kotouče OK. Jo na zadku mě lanovod ručky zkratoval kroužek snímače ABS a to se potom občas zapínalo samo, stačilo jen vyčistit. Jinak bez závad, párkrát jsem v ultrazvuku čistil vstřiky protože jsem jezdil na ledas co, doslova a do písmene. Jezdím docela často na bionaftu, řepku atd. a v pohodě. Mám načipováno asi kolem 100 koní, otevřenej filtr, dávám jen plnou syntetiku, stačí noname made in germany...spotřeba při normál režimu (do 110 km) klesla o 0,5 až 0,8 na dlouhé tratě se dá jet opravdu za 4,0 l/100km. Jsem spokojenej, spolehlivé autíčko, byl jsem s ním i v Bulharsku a vypadá to asi tak, že pokud pošlape motor, budu ho lepit dokud se nerozpadne.
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...