Nejede - polosa?
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Nejede - polosa?
Právě mně dovezla odtahovka. Před kruháčem jsem podřadil na dvojku a multipla nic. Rychlosti jdou normálně řadit , ale auto se chová jako kdybych tam měl furt neutrál. Předtím naprosto bez problému. Spojka měněná před 1/2 rokem. Nevíte někdo co to může být?
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc nejede
A poloosi sú v poriadku?Nie su utrhnuté?peta píše:Právě mně dovezla odtahovka. Před kruháčem jsem podřadil na dvojku a multipla nic. Rychlosti jdou normálně řadit , ale auto se chová jako kdybych tam měl furt neutrál. Předtím naprosto bez problému. Spojka měněná před 1/2 rokem. Nevíte někdo co to může být?
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jednou se mi něco podobného stalo a byl to vyskočený čep, který unáší poloosu (nejsem automechanik, možná to říkám nepřesně). Při snaze rozjet se, se auto ani nehlo. Je ale pravda, že tachometr šel.
Každopádně po odtahu na laně (cca 8km) a poté co jsem si sehnal náhradní převodovku, tak sednu do auta a najednou vše v pohodě - čep se tam zase vrátil.
Opatrně jsem dojel ke známemu a ten mi ten čep pojistil svárem.
Podotýkám, nebyla to Multi...
Každopádně po odtahu na laně (cca 8km) a poté co jsem si sehnal náhradní převodovku, tak sednu do auta a najednou vše v pohodě - čep se tam zase vrátil.
Opatrně jsem dojel ke známemu a ten mi ten čep pojistil svárem.
Podotýkám, nebyla to Multi...
1,6 16V BiPower