Zdravím všechny Punťáky,
dnes při stání na křižovatce se mi z ničeho nic zvýšili otáčky motoru a poté se mi rožla oranžová kontrolka motoru, auto jede bez problému dál... na všechny válce, bez jakéhokoliv cuknutá nebo změny chodu auta... poradíte mi někdo prosím?
Svítící kontrolka motoru
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- DjMistics
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Svítící kontrolka motoru
Fiat Punto 1.2 8V nic moc to nejede a na to, že je mi 19 let, jsem si se silným autem užil až až, takže mi to vubec žílý netrhá že to nějak extra nejede...
- Reklama
Re: Svítící kontrolka motoru
najlepšie by asi bolo zajsť na diagnostiku, ked Ti svieti kontrolka motora tak by chyba mala byť zapísaná v riadiacej jednotke.
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- DjMistics
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Právě teďka jsem psal typkovi co se o tyhle problémy přímo u Fiatů Punto zajímá, tak uvidím co mi odpoví. Ale zítra jedu určitě na diagnostiku do Fiatu.Matto píše:najlepšie by asi bolo zajsť na diagnostiku, ked Ti svieti kontrolka motora tak by chyba mala byť zapísaná v riadiacej jednotke.
Fiat Punto 1.2 8V nic moc to nejede a na to, že je mi 19 let, jsem si se silným autem užil až až, takže mi to vubec žílý netrhá že to nějak extra nejede...
Přechodná závada,která se nebude opakovat se po cca. 1000km sama vymaže.(těch 1000 berte s rezervou) nepočítal jsem to. Je to odhad. U mě občas svítí ze zcela jiných důvodů