Zatekani do punta mkII
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Zatekani do punta mkII
Zdravim, snad nezakladam duplicitni thread - zateka mi do punta r.v.2000 na stranu u ridice. zateka tam nejak zahadne, mel jsem zvednuty koberec a netece tam jakoby sezhora z pod pristrojovky, ale voda se tam objevuje nekde v mistech kde prechazi rovna podlaha smerem vzhuru jakoby za pedalama. nemate nekdo podobnou zkusenost, neni nekde ucpany nejaky odvodnovaci kanalek, pripadne neni tam nekde zname slabe misto kudy zateka? puvodne jsem myslel ze je to nekde kolem okna, ale to by snad kapalo nekde z pod pristrojovky ale tam kam dosahnu je sucho.. diky za nejake info
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zatekani do punta mkII
to sa mi zda divne aby do punta zatekalo.. ibazeby to bolo po peknej buracke..dan píše:Zdravim, snad nezakladam duplicitni thread - zateka mi do punta r.v.2000 na stranu u ridice. zateka tam nejak zahadne, mel jsem zvednuty koberec a netece tam jakoby sezhora z pod pristrojovky, ale voda se tam objevuje nekde v mistech kde prechazi rovna podlaha smerem vzhuru jakoby za pedalama. nemate nekdo podobnou zkusenost, neni nekde ucpany nejaky odvodnovaci kanalek, pripadne neni tam nekde zname slabe misto kudy zateka? puvodne jsem myslel ze je to nekde kolem okna, ale to by snad kapalo nekde z pod pristrojovky ale tam kam dosahnu je sucho.. diky za nejake info
ale! skor si myslim..netecie ti radiator kurenia? nemas v aute smrad? nestraca sa ti voda v nadrzke? Pozri si tieto veci..
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
radiator netece, voda se neztraci. je to skutecne zavisle vyhradne na tom jak prsi. kdyz je sucho je suchy i auto, jak zaprsi, je tam voda. staci kdyz to na desti jen stoji, nemusi se s tim ani jezdit.
- SpiritWolker
- Všeználek
aj mne tecie do auta, tiez netusim kadial
ale zistil som ze pod palubovkou je vela dier kadial môze tiect voda do auta
prikladam fotky Punta bez palubovky, soferova strana je sice rozbita ale tie diery su rovnake aj na pravej strane najväcsia je na kurenie, a druha pre riadenie, tretia pre kabelaz, ostatne diery su zatkate gumovymi zatkami
kto zrata vsetky diery ma u mna jedno pivo
ale zistil som ze pod palubovkou je vela dier kadial môze tiect voda do auta
prikladam fotky Punta bez palubovky, soferova strana je sice rozbita ale tie diery su rovnake aj na pravej strane najväcsia je na kurenie, a druha pre riadenie, tretia pre kabelaz, ostatne diery su zatkate gumovymi zatkami
kto zrata vsetky diery ma u mna jedno pivo
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu