Brava 1.2 80 16V 60kw

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
BlackZoneCZ
Začátečník

Brava 1.2 80 16V 60kw

Příspěvek od BlackZoneCZ »

Zdravím fiaťáky i nefiaťáky,
zakoupil jsem před týdnem Fiata Bravu (typ v nadpise) z roku 1998/9?. Po ujetí asi každých 30km mi rafička paliva občas spadne o jeden dílek !!

Pán co mi to prodával mi řekl, že to chce nový thermostat "se třemi kontakty??" že při spuštění klimatizace kolísají otáčky....
Mně se to projevuje jen, že když mam 1. a 2. rychlostní stupeň, že mi to s lehce sešláplým plynem lehce škube s autím (to i bez klimatizace)... (to mi dělával i Škoda favorit ekotronic katalyzator) a rafička palivoměru mi před očima padá při jízde dolů...

Na voze je vše nové jen tohle někdo neopravil... Čím to může být? lambda sondou, čidli teploty nebo vzduchu?? Jak se měří hodnoty (na internetu se často píše o měření)

Děkuji všem,je to jinak zlaté autíčko... :wink:

EDIT: Dnes jsem si všiml, že když zmáčknu to tlačítko teploměru kolem tlačítek mlhovek a vytápění skel (toto tlačítko je úplně v pravo), tak mi to ukáže teplotu třeba "-3°C" - Jelikož mam manuál na starší verze vozů, nevím kde to tu teplotu měří,ale vím, že měří opravdu špatně...je možné ,že to dělá to čidlo?
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“