Čau lidi, celkem mi tady chybí ňáký ucelený hodnocení servisů a doporučení kam v jednotlivých krajích zajet, když už to člověk nezvládne sám. Co takhle udělat malou databázi servisů s jejich hodnocením. Klidně začnu
Fiat MOTORTEC - Brno
- navštívil jsem párkrát, většinou na zimní a jarní prohlídku. Je to značkovej servis a celkem drahej. Ochota přijímacího technika nic moc, narozdíl ale od servisů které uvádím dál mě byly schopni velmi rychle spravit silentblok motoru na Stilu JTD.
Euro Auto BM - Brno - http://www.euroautobm.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- dobrej servis s výborným servismanem, který rád poradí. Bohužel sem vyměnil přijímací technik a jeho ochota je asi tak poloviční proti tomu starýmu. Ceny jsou dobrý a pánové jsou ochotni nabídnout díl z vrakáče nebo z jiných zdrojů.
Auto Sedlak - Brno - http://www.autosedlak.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- nechal sem tam dělat na Punto komplet přetěsnění motoru, filtry, olej, rozvody, gufera .. prostě takový malý GO a nechal sem tam něco přes 5 tisíc. Podle mě dobrá cena. Servis man mi sháněl ještě dolní kolečko od rozvoďáku, byl ochotnej a dalo se s ním domluvit, takže hodnotím dobře.
Hodnocení servisů Fiat
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Hodnocení servisů Fiat
Sedláka si každý chválí na marea klubu a patří mezi preferované servisy pro JM fiaťáky
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
ADH Hulín, František Pecha (Křenovice) V pohodě
... v Krenovicich v poho ... ale takovy tema uz tu jedno je ... staci pohledat ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Opakování matka moudrosti
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...