TYP - okenní ofuky (deflektory)

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Petr UL
Fiaťák

TYP - okenní ofuky (deflektory)

Příspěvek od Petr UL »

Ahoj, chtěl bych koupit na Punto r.v. 2000 5 dveří sadu ofuků na přední i zadní okna, ale všude mi nabízí jen přední / zadní se prý nedělají /. V Ústí N/L jsem, ale už jedno s celou sadou viděl. Nevíte kde by se dali koupit. Přivítám i zkušenosti s tímto doplňkem. Dík Petr UL :?:
Reklama

Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

kde se to da koupit a za kolik?
Fiat punto 1,7TD 52KW.
Petr UL
Fiaťák

Příspěvek od Petr UL »

Ty přední se dají sehnat skoro v každém obchodě s autodopľňky. Mrkni na internet tam jich je spousta. Ceny jsou od 550 podle obchodu. / zde je maji za 550 Kč Autofam [autofam@autofam.cz] /

Nemáte někdo kontakt na někoho kdo to sežene ze "západu" když tady prodávají jen ty polské? Prošel jsem skoro všechny internetové prodejce, ale nikdo mi sadu / přední + zadní / není schopen prodat.
Díky
Patrik
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Patrik »

Já mám ty polské (tušim HAKO ?) za 550. Nabízeli mi i nějaké jiné, tušim italské, cena byla kolem 2.000 Kč. Že by to mělo i zadní, to teda slyším poprvé.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
Petr UL
Fiaťák

Příspěvek od Petr UL »

Stilo, Tipo nebo Tempra má v nabídce od Heka i ty zadní. Ptal jsem se i ve Fiatu, ale tam mi nabídli jen přední.
Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

Nezkoušel už někdo zjistit, jestli by šly ofuky na zadní dveře z jinýho auta, na který se ofuky prodávaj?
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
TV-Punto
Všeználek

Příspěvek od TV-Punto »

Ak by mal niekto záujem mám na predaj na novšie punto predné deflektory sú od slovenskej firmy IL Trade, majú aj schvalovaciu znacku MD. (500,-) za nova stáli okolo 1300,- uz si nepametam presne ale bola to palka :)

Btw tá firma ich aj priamo vyrába a majú v ponuke aj zadné ak by niekto chcel, brnknite im, vyrobia na akekolvek auto.

FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
pavolxv
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavolxv »

No aj ja si to planujem kupit myslim nejake tie polske maju unas. No taka kus blba otazka. Montuje sa to tazko? (prepacte za taku lamersku otazku ale ja mam auto prvykrat v zivote a ani nie tyzden :shock: )
Modra bodka 1.1 55S - 1998
Ligogo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ligogo »

pavolxv píše:No aj ja si to planujem kupit myslim nejake tie polske maju unas. No taka kus blba otazka. Montuje sa to tazko? (prepacte za taku lamersku otazku ale ja mam auto prvykrat v zivote a ani nie tyzden :shock: )
Montuju sa velmi jednoducho. za jednu minutu nemas co robit.
Punto 1,2 8v
madtom
Začátečník

Příspěvek od madtom »

Ligogo píše:
pavolxv píše:No aj ja si to planujem kupit myslim nejake tie polske maju unas. No taka kus blba otazka. Montuje sa to tazko? (prepacte za taku lamersku otazku ale ja mam auto prvykrat v zivote a ani nie tyzden :shock: )
Montuju sa velmi jednoducho. za jednu minutu nemas co robit.
jednoducho pre kutila alebo aj pre lamky :-D ?
treba k tomu nieco rozoberat alebo alebo sa to len dako zacvakne... ?
Punto II 1.2 8V
Anduril
Znalec

Příspěvek od Anduril »

Stahnes si okynko a vsunes deflektor do dveri na misto okynka. Pak zavres okno a je hotovo :)
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Buchtič
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

Někoho napadlo vyrábět ofuky i pro zadní dveře pro Punto 5D: http://www.graficar.cz/0750/ofuky-bocni ... ofuky.html Jenom kdyby se tak dali koupit zvlášť jen ty zadní :?
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
Obrázek
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Ty zadní dost padaj.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Graun
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: TYP - okenní ofuky (deflektory)

Příspěvek od Graun »

waterford28 píše:kua...v irsku ich nikde na punto nemaju....a domov sa dostanem az koncom leta :((((((((((..ale mam kamosa v Breclavi....neviete niekto kde sa to tam v okoli da zohnat, vraj je tam servis fiat ale neviem ci vo fiate ich maju..pripadne za kolko :( ?????..iba predne na mk2 5 dverovy. Dal by som mu pripadne adresu aby tam zbehol a doniesol by mi to o mesiac ked dojde sem. Dakujem...hosi z Breclavi a okoli za akekolvek poznatky pri patrani po deflektoroch :D :wink:
Ja Ti nejak nerozumim. Jednak na netu najdes dost odkazu prave na tuto polozku a dokonce v Irsku
a take neni problem si to objednat na toho sveho kamarada v Breclavi, ktery Ti to pak priveze.
Co tak si udelat tu chvilku prace a zagooglit? :)
Cena v CZ je okolo 500-600CZK.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
TV-Punto
Všeználek

Re: TYP - okenní ofuky (deflektory)

Příspěvek od TV-Punto »

FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“