TUNING - Alu kola, pneumatiky a podložky
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: TUNING - Alu kola, pneumatiky a podložky
aha tak ze musim zhanat potom rozmer aky mam TP ale vzor nemusi byt stejnaky ????mozem v predu sipovy a vzadu napr.kockovy dezen ???
kokso ze by som dal zapisat nejaky profil na leto 195/60 albo 185/50 R14
tento rok este nebudu mat scener alebo nebudu davat nove TP s cipom kvoli gumam
kokso ze by som dal zapisat nejaky profil na leto 195/60 albo 185/50 R14
tento rok este nebudu mat scener alebo nebudu davat nove TP s cipom kvoli gumam
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
- Reklama
pocuj dezen musi byt taky isty iba na jednej naprave cize ano ako hovoris vpredu moze byt iny a v zadu iny ale nemozes mat iny rozmer dokonca ani iny rychlostny index
one world, one dream, one car
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
kovalsky:dakujem za infosku super ze si sa mi venoval...
a teraz prekvapko...
165/65 R14 ma v TP kokso mna jebne
rafiky 5 1/2 Jx14 ET 35
to ako bude vyzerat to auto ked to tak obujem
jezis maria
a teraz prekvapko...
165/65 R14 ma v TP kokso mna jebne
rafiky 5 1/2 Jx14 ET 35
to ako bude vyzerat to auto ked to tak obujem
jezis maria
-
- Fiaťák
punto mk2 gumy 215/40 r 16
čágo nemáte na puntiku někdo gumy 215 šíři ?? dik za rychle odpovědi
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: punto mk2 gumy 215/40 r 16
prepac napisem ti len tolko https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=68&t=14224 pozri tu je jedno vlakno ohladne pneu ..... pouzivaj funkciu hledat...
hlavne aby si to nebral vo zlom ale staci obnovit starsie tema na zaklade PNEU a je to....v opacnom pripade tu bude tolko vlakien nejakych veci ohladne Puntickov nasich ze sa nedocitas nicoho
tak to bude vyzerat ked to budem mat hore,je to este o nicom ale bude konecne hore
hlavne aby si to nebral vo zlom ale staci obnovit starsie tema na zaklade PNEU a je to....v opacnom pripade tu bude tolko vlakien nejakych veci ohladne Puntickov nasich ze sa nedocitas nicoho
co povieteedit. : téma presunutá, a poprosím aj otatných, smerujte otázky ohladom rozmerov pneu, diskou do tejto témy, nech tu máme troška poriadok, presne ako píše intel Matto
tak to bude vyzerat ked to budem mat hore,je to este o nicom ale bude konecne hore
TYP- Skrutky na alu
Kúpil som na punťa (mk1) 14" alu z GT-čka, no skrutky z plecháčov s 22mm závitom sú krátke... na nete a v predajniach chcú za skrutku m12x1,25x32 cca 2-3€ čo mi prišlo dosť. Nakoniec som dostal typ, tak sa podelím...Zašiel som do Lady v BA (Polianky 11) a chlapík mi za 9 evri doniesol 18 skrutiek na alu, závit M12x1,25 s kuželovou dosadacou plochou... no nekup to
ale nove vlakno kvoli tomu ejej necitas pravidla tohto fora pouzivaj funkciu Hledat
ale nove vlakno kvoli tomu ejej necitas pravidla tohto fora pouzivaj funkciu Hledat
edit:presunute
okrem skrutek, by na Punto mali pasovať aj plecháče z Lady/Žiguláka
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Jsem líná to hledat, ale jakou mají rozteč punta od roku 2001? MAjí pořád 4x98? nebo už vymysleli že dali 4x100? V techničáku jsou popsaný kola, ale není uvedená rozteč. Moc děkuji
Fiat Punto 1,2i r.1995
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
na punto je roztec 4x98 ale das tam aj 4x100 ako mam ja lebo je to len 5 desatin milimetra na kazdom srobe posunute co je nic ani nie milimeterLuZe píše:Jsem líná to hledat, ale jakou mají rozteč punta od roku 2001? MAjí pořád 4x98? nebo už vymysleli že dali 4x100? V techničáku jsou popsaný kola, ale není uvedená rozteč. Moc děkuji
na punto je roztec 4x98 ale das tam aj 4x100 ako mam ja lebo je to len 5 desatin milimetra na kazdom srobe posunute co je nic ani nie milimeter[/quote]
Udělají mi to v pneuservisu? Jde mi o to že já sama to neudělám
Udělají mi to v pneuservisu? Jde mi o to že já sama to neudělám
Fiat Punto 1,2i r.1995
4x98 znamená rozteč medzi šrobami 98mm 4x100 je zase rozteč 100, 100-98=2 to znamená milimeter na každú dieru nie pol...
V pohode tam obuješ aj disky/plechače so 4x100 len potrebuješ tam dať skrutky s plávajúcou hlavou... V pneuservise aspoň ako takom lepšom a nie kde ma nejaký Lojzo iba kompresor by si s tým mali hravo poradiť...
V pohode tam obuješ aj disky/plechače so 4x100 len potrebuješ tam dať skrutky s plávajúcou hlavou... V pneuservise aspoň ako takom lepšom a nie kde ma nejaký Lojzo iba kompresor by si s tým mali hravo poradiť...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
ty vajcak sak 2mm ale deleno 4 to mas 0.5 nie ziadne plavajuce sroby nepotrebujes ja to mam uplne normlane vpohode nasrobovaneoldoss píše:4x98 znamená rozteč medzi šrobami 98mm 4x100 je zase rozteč 100, 100-98=2 to znamená milimeter na každú dieru nie pol...
a este normalne rucne to tam nasrobujes bez akeho kolvek utahovaka
Ok, děkuji moc
Fiat Punto 1,2i r.1995
Vajciak ta rano obuva.kovvalsky píše:ty vajcak sak 2mm ale deleno 4 to mas 0.5 nie ziadne plavajuce sroby nepotrebujes ja to mam uplne normlane vpohode nasrobovaneoldoss píše:4x98 znamená rozteč medzi šrobami 98mm 4x100 je zase rozteč 100, 100-98=2 to znamená milimeter na každú dieru nie pol...
Daj si na jednu priamku 2 body, ktore budu mat vzdialenost medzi sebou 98mm a daj na nu 2 body co maju vzdialenost 100mm kolko je asi tak rozdiel? 100-98=2 cize 1mm na dieru! Ked si to das aj na kruznicu tieto body, ze 4 body budu na kruznici s priemerom 98mm a 4 budu na kruznici s priemerom 100mm dostanes taky isty vysledok! Neviem odkial si to vycital, ze sa to deli ten rozdiel medzi 4mi skrutkami, asi z katolickych novin na sportovej stranke... Ze to ty tak mas a drzi ti to este neznamena, ze to je dobre. Tipol by som, ze na beton ti hlavicka skrutky nedosada spravne na sedlo co je v disku ale tak preco nie dotiahnem co to da a ideme si.
Ale tak si king co vsade bol a vsetko videl a kde nebol tam sa chysta...
Skrutky s plavajucou hlavou dostat bezne kupit v kazdom lepsom pneuservise. Ale tak pre mna za mna dajte si tam aj vrtulu z lietadla, ked vam niekde v zakrute urve tie skrutky tak sa necudujte len dufam, ze nepojdem prave oproti...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.