TIP - úprava interieru a podsvícení budíků

Vybavení a úpravy interiéru, vnitřní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Odpovědět
Tarabys
Začátečník

Příspěvek od Tarabys »

P.S.: kůže modrá...
Reklama

Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Já sem dal sport.volant neznámé značky,ale mě se tam líbí.No a jinak půjde celej introš ven a budu ho potahovat fleesem modro-černá kombinace.A uvažuju o překopání středního panelu a topení,abych dal vejš rádio.Vše je ve stádiu příprav.Takže uvidíme najaře

Obrázek
Tarabys
Začátečník

Příspěvek od Tarabys »

Volant vypadá v poho...

A všiml jsem si že jdeš taky do modré...8)
To máš lak nebo jinou upravu, není to s té fotky úplně jasné...chci taky lakovat mj. ten plast okolo řadičky tak se chci zeptat jak jsi postupoval. Jde mi o to že u hladkých plastů by lakovaní neměl být problém, ale jak jsi to dělal u toho "ala kůže" plastu? Nebo jsi ty nerovnosti vyrovnal a potom až barvil? Já bych chtěl právě zachovat ten povrch...

A otázka pro ty co už v Puňtovi něco lakovali: máte nějaký zaručený postup? Něco už jsem o tom přečetl, ale ne ve všech autech jsou stejné plasty a tak by mě a myslím že nejen mě zajímalo jak na to jít v Puňtovi?
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Taky sem chtěl původně lakovat,z toho sešlo.Teď potahuju modrým fleesem.Prece jenom je to příjemnější než studený plasty.A to lakování.Srovnat nerovnosti,dobře odmastit,stříknout plničem,pak barvou a pak bezbarvim lakem.
Ondra Koutek
Začátečník

Příspěvek od Ondra Koutek »

To Vencapunto: Prosím Tě, mám dotaz - k čemu slouží ty přepínače vlevo od volantu?

P.S. Vypadají dost dobře - jako v letadle, nebo ve vrtulníku. :wink:
Fiat Punto MkI, r. v. 1996, 5dv., 1.1, zelenomodrá metla
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

typuju neony ;) pod karou :wink: vid Vendo :wink:
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

To Dohy:Trefa do černýho
Z leva:Zesilovač,neony introš,strobo pod autem,neony pod autem a poslední zatím volnej.Už víc lidí mi řikalo že je to jak v letadle. :lol:
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

PROSTE JAK RIKAM POJIZDNA DISKOTEKA STEJNE JAKO JA :) akorat ze ja to mel POD radickou ted je to ve vystavbě (panel GT) foto v profilu
Ondra Koutek
Začátečník

Příspěvek od Ondra Koutek »

:D Tak to jo, kluci.
Kdysi jsem uvažoval o přepínačích taky, ale myslel jsem to jako tzv. manuální imobilzér - prostě určitá kombinace dovolila nastartovat.

Máš to skoro opravdu jako v letadle - strobo, neony - to je např. jako poziční, přistávací a pojezdová světla :D :wink:

SUPER :wink: :D
Fiat Punto MkI, r. v. 1996, 5dv., 1.1, zelenomodrá metla
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Neco ještě přibude,pak to bude díča :lol: :lol: :lol:
Sporting 1.2
Fiaťák

Příspěvek od Sporting 1.2 »

HELP. Potrebujem sa dostat k podscieteniu tlacitok a ovladacom kurenia. Vie niekto poradit ako rozoberiem stredovy panel na Punte II? Treba demontovat aj rychlostnu paku? Vie niekto ako sa da demontovat na tiptronicu??? Nerad by som ju oddr... Vdaka
5-ko
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 5-ko »

Sporting 1.2 píše:HELP. Potrebujem sa dostat k podscieteniu tlacitok a ovladacom kurenia. Vie niekto poradit ako rozoberiem stredovy panel na Punte II? Treba demontovat aj rychlostnu paku? Vie niekto ako sa da demontovat na tiptronicu??? Nerad by som ju oddr... Vdaka
NIE!!! V zadu za ručnou brzdou je popolník. Vyklop, vytiahni. Tam je jeden imbusák. Pod ručkou je plast. Páčiť od predu, nie od ručky. Potom dva krížové pod koženkou. Nepotrebuješ ale dolnu stred, ale len panel pod rádiom. Daj dolu oba boky pri nohách. Dva imbusáky. Myslím, že pod popolníkom sú ešte ... Ľahko rozobratelné.... Potom len krížaky a ideš vyššie a vyššie... Chňápeš?
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

To Eros:Jo daj se pokud si trošku šikovnej.Já si je taky dělal.Naskenoval sem si origoš budíky a upravoval a upravoval až sem si je udělal podle svých představ.Jo a ty ručičky se daj rozebrat.Jen si s tím pohrát.
eros
Začátečník

polepi na budiky

Příspěvek od eros »

chcem sa spytat ci ta cena plati na vsetky budiky ktore su v palubovke alebo len na jeden? je to tych 900-kc na jednej ceskej stranke www.tachocolor.wz.cz-fiat.htm
Naposledy upravil(a) eros dne 06 led 2007, 13:49, celkem upraveno 1 x.
eros
Začátečník

Příspěvek od eros »

diki vencu,ja som uz otackomer rozoberal a mu sel som rucicku aj stou tyckou tam nastrkovat ,ked bolo auto nastartovane na volnobehu,ale tachometer sa mi zda problem,ako si postupoval ty?
Odpovědět

Zpět na „Punto - interiér“