iba traja ide z Ciech?nas slovakov tam bude min. 10,len niektory chalani sem nechodia na forum ,urcite pridu chalani z DS v hojnom zastupeni punt ,odtialto z forumu idu este partin a sporting1,2.
zaujimalo by ma ci pridu aj ostatny z forumu co tu pisu,nech sem teda napisu ci pridu alebo nie
mafi píše:iba traja ide z Ciech?nas slovakov tam bude min. 10,len niektory chalani sem nechodia na forum ,urcite pridu chalani z DS v hojnom zastupeni punt ,odtialto z forumu idu este partin a sporting1,2.
zaujimalo by ma ci pridu aj ostatny z forumu co tu pisu,nech sem teda napisu ci pridu alebo nie
čau Mafi, ako písala Katy prídem v piatok...inak Ligogo kedy dáme zraz v Lodenici a odtial pôjdeme? A Mafi ako teda robíš? Voľno sa nedá vybaviť?
Este neviem o kolkej... Potrebujem dat najskor auto do poriadku, ak mi ho nestihnu spravit do 27.6. , tak ich postrielam. Servisaci iba slubuju a slubuju... od pondelka auto nebolo ani na zdvihaku.....uz ma SERU..Ale kde si mam dat spravit prevodovku...????? Keby som vedel, ze sa budu takto zajebavat, tak to dam radsej do FIATu, nech to stoji kolko chce.