MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Rado
,vdaka za ochotu i ked som neziadal ale neprosim,nemam rad dlhy ,vsetko co som doteraz chcel tak som sa vzdy dockal len to chce cas,takze to iste plati aj nadalej ,a staly prijem nemam kedze teraz akurat maturujem a az tak praca
Ked sa pustim do znizenia tak vidim to asi tak ze mozno je tam sanca ze aj kompletny podvozok bude nejaky ten lacnejsi,lebo aj tlmice mam na aute este prve od vyroby tak by nebolo zle uz aj s nima vymenit a bude to aspon ladit
,vdaka za ochotu i ked som neziadal ale neprosim,nemam rad dlhy ,vsetko co som doteraz chcel tak som sa vzdy dockal len to chce cas,takze to iste plati aj nadalej ,a staly prijem nemam kedze teraz akurat maturujem a az tak praca
Ked sa pustim do znizenia tak vidim to asi tak ze mozno je tam sanca ze aj kompletny podvozok bude nejaky ten lacnejsi,lebo aj tlmice mam na aute este prve od vyroby tak by nebolo zle uz aj s nima vymenit a bude to aspon ladit
- Reklama
cau pocuj ked budes chciet nieco doniest pozri si tuto stranku tento chlapik chodi do talianska a donese ti co chces ked som mal mk1 tak som za nim chodil http://www.aautodiely.sk/" onclick="window.open(this.href);return false; da sa snim dohodnut viem s kosic je to streka ale skus uvidis co ti povie
fiat punto mk2 1.2 16v sporting
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
jaysun
Diky,skor ci neskor sa unho poinformujem ,inac vie poslat aj postou alebo kurierom ci len osobne prevzatie?
Diky,skor ci neskor sa unho poinformujem ,inac vie poslat aj postou alebo kurierom ci len osobne prevzatie?
no skus sa snim spojit a dohodnut neviem ti povedat ja ho mam 20km od domu
fiat punto mk2 1.2 16v sporting
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby sa nepovedalo ze aj umna sa nic nedeje,Puntas mi nedavno dal najavo ze je cas mysliet aj na udrzbu,pri prechode nerovnosti som pocul vzadu buchanie,najhorsie sa mi stalo ak som siel okolo posty,a vosiel do diery..a buchlo to akoby cela zadna naprava mi zostala na ceste .Pozeral som do papierov co kedy prechadzajuci majitel menil v servise,a dosiel som k tomu ze bola to zadna opravna sada lava,pise tam aj rameno lave zadne,i ked nevyzera byt druhe lebo je rovnako hrdzave ako prave(ved Fiat servis ),a menil sa aj silentbok na tej strane,silentbok aj opravna sada vyzera byt ako nova..takze to menene muselo byt urcite az na to rameno lebo to sa mi nezda,po pravej strane uz som mal rozbity puk na silentboku a po vybrati skrutky z neho sa vysypalo pekne mnozstvo hrdze,aj pri pruzeni to vydava zvuk,alebo ak podskoci koleso,takze typujem to fakt na opravnu sadu a ten silentbok maly
Prv som chcel zamenit silentboky vsetky vzadu,ale bol som v obchode unas v KE..a majitel povedal ze vzadu zadne tie velke silentboky ani sa nemenia,lebo nesu tak namahave a su ovela silnejsie,ze co sa meni tak je akurat maly silentbok vzadu a ta opravna sada.Takze som zobral od kolegu z fora Robec opravnu sadu-par ktoru mal na predaj-novu,a kupil sa maly silentbok na pravu stranu,Inac ostatne puky aj silentboky vyzeraju byt v ok stave co som pozeral..
Opravna sada za zatial vymeni na pravej strane,kedze v papieroch pise ze v servise menil tu opravnu sadu,rameno,aj silentbok 8/2007,takze ma tri roky a je jak nova PS:Prahy som este stale nezohnal,a uz aj stracam chut ich hladat,mohlo by to s nima vyzerat lepsie,a jednak ide oto ze sa mi neo=plati davat miesat farbu pre iba porantane klucky a zadnu listu na 5.dverach,preto by to bolo dobre dat strieknut zarovno aj s prahami,no uvazoval som este nad jednou alternativou,ze by som dal strieknut klucky s listou spolu aj s naraznikom prednym aj zadnym,dovod je ten ze na fotkach to nevidno,ale predny naraznik ma hodne popraskany lak,je to hlavne po spodnej casti kde sice az tak nevidno..ale je toho hodne,ale samozrejme je aj po vrchnej,takze by som ho dal uz strieknut cely akoby som mal oblepovat tie cierne pasy,a tym padom by som dal strieknut uz aj zadny,zadny je takmer v pohode,no na jednej ohybnej strane ma tie par ciar-prasklin,,co nato vravite ako by to vyzeralo? mohlo by to vyzerat lepsie a decentnejsie,no najviac ma trapi ze ta nova farba na naraznikoch bude dost prebijat oproti starej na aute
Prv som chcel zamenit silentboky vsetky vzadu,ale bol som v obchode unas v KE..a majitel povedal ze vzadu zadne tie velke silentboky ani sa nemenia,lebo nesu tak namahave a su ovela silnejsie,ze co sa meni tak je akurat maly silentbok vzadu a ta opravna sada.Takze som zobral od kolegu z fora Robec opravnu sadu-par ktoru mal na predaj-novu,a kupil sa maly silentbok na pravu stranu,Inac ostatne puky aj silentboky vyzeraju byt v ok stave co som pozeral..
Opravna sada za zatial vymeni na pravej strane,kedze v papieroch pise ze v servise menil tu opravnu sadu,rameno,aj silentbok 8/2007,takze ma tri roky a je jak nova PS:Prahy som este stale nezohnal,a uz aj stracam chut ich hladat,mohlo by to s nima vyzerat lepsie,a jednak ide oto ze sa mi neo=plati davat miesat farbu pre iba porantane klucky a zadnu listu na 5.dverach,preto by to bolo dobre dat strieknut zarovno aj s prahami,no uvazoval som este nad jednou alternativou,ze by som dal strieknut klucky s listou spolu aj s naraznikom prednym aj zadnym,dovod je ten ze na fotkach to nevidno,ale predny naraznik ma hodne popraskany lak,je to hlavne po spodnej casti kde sice az tak nevidno..ale je toho hodne,ale samozrejme je aj po vrchnej,takze by som ho dal uz strieknut cely akoby som mal oblepovat tie cierne pasy,a tym padom by som dal strieknut uz aj zadny,zadny je takmer v pohode,no na jednej ohybnej strane ma tie par ciar-prasklin,,co nato vravite ako by to vyzeralo? mohlo by to vyzerat lepsie a decentnejsie,no najviac ma trapi ze ta nova farba na naraznikoch bude dost prebijat oproti starej na aute
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak a dnes mi prisly spominane moduly pre automaticke stahovanie okien,,aspon niecim obohatim moju chudobnu vybavu ,predpokladam ze vsetok sa bude montovat cez vikend
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Máš pěkný Punto ale zaujalo mně )+vymena parkovaciek za vysokosviet.led diody Jak si je tam dal? Mohl bys jenom upřesnit ?? světla to vydrží a nehřejou seí?? jak dlouho vydrží diody?? Dalo by se tím svítit jako se světly pro denní svícení?HIISS píše:Zdravim,tak je tomu uz 3 mesiace odkedy som su kupil od chlapika Fiat Punto MK1,a tak ako vy tak aj ja sa podelim o nejaku tu foto svojho puntika s vami:takze vybava auticka neni velka..ale nesom narocny:
Motor: 1.2 44Kw SX60
Rok.7/96
Počet.najazd.KM-82 891km (16.5.2009)
Vybava:Predne Elektr.okna,central s dialkovym+alarm
Musim povedat ze vybava auta je mala,pred kupou auta som si to predstavoval aspon s posilovacom riadenia,,ale kedze v nasom okoli bolo problem najst auto aby splnalo poziadavky a dalej sa mi zachadzat nechcelo tak som zakotvil pri tomto aute ,Dovodom jeho kupi bol aj nizky pocet najazd.KM..Elektr.okna su dobra vec-ulachcena..akurat este ten posilovac keby bol.Po kupe auta preBehla vymena rozvodov,baterie a zapal.sviecok.Kedze som student a tie financie na auto niesu velke..tak som zacal rozmyslat cim zladit auto aby to nevyslo velmi draho..a aby to aj aspon decentne pekne vyzeralo:po kupe auta prebehli tieto upravy:
Vycistenie plechovych diskov+nastrek+puklice
Vymena ziaroviek za Osram Night Breaker(povodne boli velmi slabe)+vymena parkovaciek za vysokosviet.led diody
Bocne listy na dvere
Deflektory na predne skla
Zasterky -dopredu aj dozadu
Autofolie-s certifikatom atestom
Vymena zadneho plata za drevene plato-po vlastnej vyrobe..
Do zadneho plata montaz Par Repro:JBL GTO 928.oval
Kupa autoradia od ruky: pioneer deh-3700mp -4x45W podpora CD/mp3 za dobru cenu - na nejaky cas staci
Montaz stredoveho panela
Pribudli autotricka dopredu aj dozadu,Sportova hlavica na paku+manzeta,potah na volant
Chromovane krity na SPZ
3.Brzdove svetlo so stroboskopom(montaz z vnutra 5-dveri)
Su to drobnosti,ale aj pri nich sa celkova cena penazi do auta co som vrazil sa vysplhala, ale auto robi vzhladovo aspon premna lepsi dojem
Puntik po KUPE:
Puntik ako vyzera dnes: 16.5.2009
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,dakujem :)diody som mal v starych svetlach co som mal este tie biele,odkedy som si kupil tie angel eyes od FK Automotive..tak tam uz nejde dat ledky,tam su tie kruzka..a svietia za pomoci malych ziaroviek,popytas len diody do parkovaciek a ti daju,su obycajne a vysokosvietive,zalezi na akom principe su robene lebo su rozne typy,prve diody co som mal vydrzali malo asi 3 mesiace,zacali mi blikat,na kazdom aute inak odidu,potom som kupil ine diody nejaky novsi typ..tie mi drzali uz o nieco dlhsie a dalej neviem lebo osm potom svetla vymenil,mal som vysokosvietive biele,a tie Angel eyes su v pohode ,nenahrievaju sa,od FK co mam su sklenene,mam v nich Osram NIGHT BREAKER ziarovky..a so svietivostou som spokojny
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Predvcerom som siel po meste pesky,a z dialky som zbadal zltive punto ,nedalo mi neist k nemu a vlozit za stierac pozvanku na tento web,bodaj by ho mal nejaky mladik-mladica a prejavil-a zaujem
PS: celkom sa mi zapacily tie puklice alebo disky ci co to mal-fiatacke
PS: celkom sa mi zapacily tie puklice alebo disky ci co to mal-fiatacke
-
- Všeználek
dennodenne ho stretavam odbacat do tej ulice, alebo vychadzat z nej
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
pekne elektrony
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby rec nestala uz par dni beham bez tapaciroch na prednych dverach,musel som ich dat dole kedze montaz modulu pre automaticke stahovanie okien sa musela previest k motorceku ktory je vo dverach,okrem toho som ocalunil uz predne tapaciry do ciernej kozenky,este planujem dat do tej istej kozenky aj zadne plato nech to vyzera nobl ,no a trocha potlmim predne dvere,vela sice mi tlmiaceho nezostalo..no oco je horsie ze unas su zaplavy riadne..a mam strach ze sa zobudim a zistim ze garaz je vo vode,takze prace na aute sa momentalne natiahnu ocosi viac,okrem toho nasiel som chlapika ktory ma na predaj prahy a chodi do Talianska,je z okolia KE..tak tiez neviem kedy don skocim nane pozriet kedze povodnia su vsade,takze je to naprd,ak zbehnem po prahy sa strieknu s ostatnyma vecami,vytlmim a nahodim tapaciry..tak hodim potom foto
No tešim sa na fotky očalunených tapacírov
aj jaaaa
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel