tento týžden konečne vymenená olejová vaňa, zo starej už nejaký čas szlil olej a spolu s ňou pri 183 000 km vymenený aj olej ( Castrol Magnatec 10w-40), no a ked už bolo auto na zdviháku, poobzeral som aj stav podvozku, kedže ma tento mesiac čaká STK:/, tak začnem pekne od predu:

-tam to vyzerá celkom dobre, akorát vlnovec je trošku obitý, ale diera v nom nieje to je hlavne

-podlaha, tá je v poriadku, žiadna hrdza, akorát zadrbkaná od oleja, ktorý tam odfukovalo zo starej olejovej vaňe, výfuk taktiež ako nový

-zadná náprava/ramená, tá je na tom najhoršie, aj ked naštastie hrdza zatial iba povrchová, chcem to vybrúsiť ocelovým kartáčom a potom zrejme streknúť bodyčkom, alebo niečim podobným, nech to na STK tak nesvieti, inak silentbloky aj uloženie je v poriadku

-no a koncový tlmič, s toho som bol prekvapený v akom je stave, kedže komplet výfuk od katalizátora som pred cca 2,5 rokom menil, ale opäť to nieje až také hrozné ako to vyzerá, diera nieje nikde, takže takisto sa chystám obrúsiť ho a natrieť farbou na pece, no tento krát nejakou poriadnou

, pretože naposledy som ho striekal čiernym sprejom na výfuky a nemalo to žiadny účinok