MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Dohy: No neviem my sme to svetlo planovali uz hned na zaciatku ked sme sa pustali do tuningu punta a aj sme to uz mali vymyslene ten mechanizmus...Ved som to tu do tejto temy pisal uz na zaciatku, ze ideme robit take svetlo hehe 

Naposledy upravil(a) Vesto dne 26 lis 2007, 14:55, celkem upraveno 1 x.
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in

jj, pamatuji si, ze jsi nekde psal - bude vyklapeci svetlo ale jinak nez to maji ostatni
Abych pravdu rekla, ja si prestavovala na jednu tu stranu-delku, svetla dat klavirovej pant a otevirat to a zavirat jako dvirka od skrinky treba
, tohle je ale luxusnejsi 

Abych pravdu rekla, ja si prestavovala na jednu tu stranu-delku, svetla dat klavirovej pant a otevirat to a zavirat jako dvirka od skrinky treba

my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tu este prinasam kvalitnejsie videjko http://ceknito.sk/video/90316
2Katy: Hehe to otvaranie jak dvere na stodole som videl na tej oranzovej felicii kombi od vas z Ciech a nevyzeralo to moc vabne...HEhe

2Katy: Hehe to otvaranie jak dvere na stodole som videl na tej oranzovej felicii kombi od vas z Ciech a nevyzeralo to moc vabne...HEhe

- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
tak som dnes zistil, ze sa na to moje punto asi hneda farba hodit nebude...som dnes vyvalil vo farby lakoch skoro 1200Sk za 2 vzorky farby...Jednu hnedu zo vzorkovnika BMW zo zlatou perletou a druhu cervenu z fialovou perletou zo vzorkovnika Nissan...A mozem vam povedat, ze ta hneda nebola nic moc...ked sme ju skusobne strekli na plech a ani ta cervena...No nevim...Idem ma z toho porazit...Auto sa ide buduci tyzden striekat a ja este nemam vybratu farbu...