Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
no treba chvlku pockat boeste to treba troska dokoncit a doladit privod vzduchuRadekHGT píše:,je to pekne,musim uznat.Uz len nahod nejake to video nech si ten zvuk mozeme vypocut aj mi ostatni
mafi píše:mohli by sme nekedy spolu vybehnut potapat sa ,jak aj minuly rok ,spodberakom![]()
ty si kupil to senecke hgtcko?poper25 píše:Dalsi krasny kusok..
"prdel" auta mas popici poriesenu !
Paci sa mi velmi . predok je taky zvlastny u grande, aleeee
Pekne sa s nim hrajkas.
Drzim palce
ano ,minuly rok nad nahanali z rybarskej straze ,ze tam harpunujeme ryby ,to vis,zlozeny podberak je jak harpuna zdialkybecker píše:mafi píše:mohli by sme nekedy spolu vybehnut potapat sa ,jak aj minuly rok ,spodberakom![]()
s podberakom
![]()
ano zatial max spokonymafi píše:ty si kupil to senecke hgtcko?poper25 píše:Dalsi krasny kusok..
"prdel" auta mas popici poriesenu !
Paci sa mi velmi . predok je taky zvlastny u grande, aleeee
Pekne sa s nim hrajkas.
Drzim palce
Intous píše:No dlho som tu nebol....Gt dostalo odvtedy konecne nove podtlakove hadice a cely otor je pretesneny na co som patricne hrdy lebo konecne mi neunika tlak. Cakam kedy mi pride redukcia 38 na 25 aby som mohol nahodit novy BOV ktory mam doma uz mesiaca este pride nove cerpadlo palivove ale to az po vyplate..
Inak motoru som prial troska farebnosti do modra...
A grande ako tak vidim prezujem ho na zimne a budem sa viac na nom vozit
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |