Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ultra je to ta prestavbova sada tie z konkretnych aut aj o tom som rozmyslal ale tie maju strasne velke sosovky a bez angels eyes kruzku tak som volil variantu prestavby zatial funguje vsetko na 100 percent aj ked som sa natrapil zo zapojenimultraknyst píše:ty bixenony to jsou ty univerzalni nebo z nejakeho konkretniho svetla?
problem pri kupe diskov je ich STAV ked kupovat disky jedine jedine a opakujem jedine v 100 percentnom stave nikde uz nebudem nic renovovat bohuzial nemam take moznosti si ich vyskusat no niako to prezijeme no momentalne mam zapisane 14,15,16,17 keby som nebol vajcak dam si tam zapisat aj 18 ale co uz 17 stacia aj ja som bol prekvapeny ze su to neni velke kolesa mozno keby tam je hrubsia guma no to som ale nechcel uvidime co prinesie cas schmidt su schmidt ale ako som uz pisal zohnat ich v100percentnom stave v rozmere 4x100 r17 je nerealne alebo si treba pripravit tak nieco vyse tisicky euro a kupit nove uvidim co cas prinesie a mozno niake kupim ale urcite nie teraz inak tie kolesa mam zapisane po znamosti takze netusim ako je to z oficialnym zapisom ale bez zapisanych kolies by som nebehal pokuta je 300 euroHIISS píše:Pridam sa aj ja ak mozem,predok ako som davnejsie avizoval je excelentny:interier pohladom na fotku posoby fajn..len ta biela..sakra bacha na tu spinu vsetko bude vidiet.Len zadna cast ako kolega nadomnou posoby divoko,naj by bolo jemne zatmavit tieto cire,alebo aspon zamenit za klasiku.K diskom nato ze su 17 mohli by aj viac ukazat,cize hodilo by sa nieco ine,ale je tazko rozhodovat sa kym to na aute nemas,pokial vies vyskusat pred kupou je to fajn,no ak uz kupis.vela moznosti nemas.Tie Schmidty sa mi tam viac pacili.Inak ako s TP..mas tam 17 zapisane alebo si to riesil? ja riesim teraz tiez 16,povodne 15 som predal,vela som kolo toho uz zistoval,no v jednom obchode mi povedali ze na MK1 je od vyrobcov kolies povolene zapisat max 15 viac nie,tak neviem co natom pravdy,a ako to je u MK2,tie TUV certif. a podobne mi je jasne.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |