MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
2
- Přílohy
-
- DSC02750.JPG (74.8 KiB) Zobrazeno 2315 x
-
- DSC02751.JPG (81.87 KiB) Zobrazeno 2315 x
- Reklama
Ide vam to tlmenie kabraci:) ked zistite co to flockovanie stoji, dajte hned vediet:)
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
no mne to spomynal jeden zo ziliny co to robi ze kolko by kostovala palubovka ale najhorsie natom je to ze ta palubovka aby to bolo dokonale vytvrdnute treba aspon 7 dni mat odstavene a ma to jednu vyhodu ked sa to poskrabe da sa to opravit a nevyhodu rychlo je na tom kazda spina vidiet a prach inak ten zo ziliny predava aj flockovacie pristroje cele aj zo sadou na flokovanie to vychadzalo okolo 400-500 euro uz taky lepsi flokovaci pristrojPetkoPN píše:Ide vam to tlmenie kabraci:) ked zistite co to flockovanie stoji, dajte hned vediet:)
one world, one dream, one car
no mne povedal chalanisko že pravá a lavá strana dorbordov predných okolo 40€....ale tak cena si mislím že dobré...ale tak nie je velmi vela odtienov a nevybral som si tak zvolím asi lak...ale eťe sa uvidí
no takže dorbordy konečne pripravené na lakovanie ...síce v kútiku duše stále uvažujem nad flocom
farba?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
zrejme asi áno...ten flok nie je taký odtien ako by som potreboval
ani to lakovanie nemusi byt zle ale ja som verny potahovym materialom kedze lakovanie sa my nezda prakticke
one world, one dream, one car
ale aká? modrá ako karoséria, alebo odtieň aký má interier?
...šedá metalíza...taký odtien ako je prístrojovka
takže novinky...
auto takmer vytlmené
ešťe predné dvere pouzatvárať ale to tesne pred nahodením tapacírov
komplet rozobraté dvere,(vytiahnuté všetky mechanizmy a všetky podobné zavadzacie veci) zadné blatníky, vyumývané nalepené tlmenie zložené...
urobená aj test jazda a môžem povedať že auto je tichšie...už nie je počuť hluk od zadných kolies
auto takmer vytlmené
ešťe predné dvere pouzatvárať ale to tesne pred nahodením tapacírov
komplet rozobraté dvere,(vytiahnuté všetky mechanizmy a všetky podobné zavadzacie veci) zadné blatníky, vyumývané nalepené tlmenie zložené...
urobená aj test jazda a môžem povedať že auto je tichšie...už nie je počuť hluk od zadných kolies
- Přílohy
-
- DSC02758.JPG (84.51 KiB) Zobrazeno 2207 x
-
- DSC02772.JPG (80.48 KiB) Zobrazeno 2207 x
tlmenie
- Přílohy
-
- DSC02770.JPG (61.41 KiB) Zobrazeno 2207 x
-
- DSC02761.JPG (63.71 KiB) Zobrazeno 2207 x
pekne si sa s tým vyhral peťo, ale mám otázočku, budeš niečim aj uzatvárať tie otvory vo dverách?
To ziram, jak si dostal ven i mechanismus stahovani oken? Na tom sem se dival a prislo mi to jako jezek v kleci.
matto:
zadok som zalepil plátmi uzatvoril ANS penou ak si všimneš zostal tam len taký malí otvor na repráčik...
a vpredu to chcem spraviť rovnako zalepím plátmi, a okolo repráku to uzavriem ANS lebo bohvie akú inú možnosť nemám resp pri mojich dorobených dorbordoch to skoro opiera o plech čo je vpredu
radekrat:
vpredu to nie je zložité rozobrať...povolíš okno dá sa to aj pri úplne vytiahnutom okne hore ale ja si ho vždy dva krát spustím povolíš dva imbusy vytiahneš okno a potom postupne rozoberáš mechanizmy...ja som postupoval od konca dverí až k prednému okienku
v zadu je to zložitejšie...ak máš elektrické stahovanie - na prvý krát je to maturita ...ale povolíš celý mechanizmus, povytiehneš ho smerom hore aby si šroby čo držia mechanizmus mal nad tím nosníkom čo je pripevnený pás, potom okno dvihneš do maxima čo ide a pekne to vytiahneš celé von ..
pri mechanike je postup:...treba rozmontovať to kde ide klučka na dvíhanie okna a tiež to len taháš hore....(toto sm ešťe neskúšal ale písali to v múdrej knižke ) (v prvom prípade o elektrickom okne tam nebolo nič napísané )
zadok som zalepil plátmi uzatvoril ANS penou ak si všimneš zostal tam len taký malí otvor na repráčik...
a vpredu to chcem spraviť rovnako zalepím plátmi, a okolo repráku to uzavriem ANS lebo bohvie akú inú možnosť nemám resp pri mojich dorobených dorbordoch to skoro opiera o plech čo je vpredu
radekrat:
vpredu to nie je zložité rozobrať...povolíš okno dá sa to aj pri úplne vytiahnutom okne hore ale ja si ho vždy dva krát spustím povolíš dva imbusy vytiahneš okno a potom postupne rozoberáš mechanizmy...ja som postupoval od konca dverí až k prednému okienku
v zadu je to zložitejšie...ak máš elektrické stahovanie - na prvý krát je to maturita ...ale povolíš celý mechanizmus, povytiehneš ho smerom hore aby si šroby čo držia mechanizmus mal nad tím nosníkom čo je pripevnený pás, potom okno dvihneš do maxima čo ide a pekne to vytiahneš celé von ..
pri mechanike je postup:...treba rozmontovať to kde ide klučka na dvíhanie okna a tiež to len taháš hore....(toto sm ešťe neskúšal ale písali to v múdrej knižke ) (v prvom prípade o elektrickom okne tam nebolo nič napísané )