TYP - Zapalovací svíčky a kabely
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Tak to ti neporadim. Ja používám do 1.2 16V rv2000 DCPR8E-N za 199,-/ks. Teď jsem zrovna koupil novou sadu ...
Jsou teda docela drahé, nic na nich zvláštního není - teda je - je to 12mm (závit) miniatura. Jinak elektroda je normálního designu, středová elektroda má zvláštní zabarvení - nějaký superkov Celkově se mi zdají svíčky precizně pečlivě vyrobené (narozdíl od Boschek), a honosí se nápisem Made in Japan . (Bosch raději Poland nebo co nezmiňuje ....)
Ty drahé asi nemá cenu kupovat do 1.1 55S ...
To S-ko na konci označení svíčky za 80,- označuje Standardní provedení. Když na té pozici není nic, tak by to mělo být taky Standardní provedení. Podle mne se jedná o shodné svíčky, takže bych bral ty za těch 80,-. Asi to bude jen starší zásoba.
Jsou teda docela drahé, nic na nich zvláštního není - teda je - je to 12mm (závit) miniatura. Jinak elektroda je normálního designu, středová elektroda má zvláštní zabarvení - nějaký superkov Celkově se mi zdají svíčky precizně pečlivě vyrobené (narozdíl od Boschek), a honosí se nápisem Made in Japan . (Bosch raději Poland nebo co nezmiňuje ....)
Ty drahé asi nemá cenu kupovat do 1.1 55S ...
To S-ko na konci označení svíčky za 80,- označuje Standardní provedení. Když na té pozici není nic, tak by to mělo být taky Standardní provedení. Podle mne se jedná o shodné svíčky, takže bych bral ty za těch 80,-. Asi to bude jen starší zásoba.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
Snizeni spotreby
to Onc:
snizeni spotreby o 0.7 l pri vymene svicek, ha ha ha
cim a jak je to merene ?
naprosty technicky blabol ...
mel jsi tam pred tim vubec nejake ?
snizeni spotreby o 0.7 l pri vymene svicek, ha ha ha
cim a jak je to merene ?
naprosty technicky blabol ...
mel jsi tam pred tim vubec nejake ?
Vasek
Já si myslím že Brisk je dobrý, za ty peníze určitě. Byl jsem u nich na pracovní návštěvě, i ve výrobě. Šikovní kluci.
Mluvil jsem s pánem z vývoje, ptal jsem se na vlastnosti těch "tuningových" svíček s kruhovým jiskřištěm. Říkal, že mi je pro normální provoz moc nedoporučuje. Tyto svíčky jsou prý ale vynikající pro racing. Prostě odvedou vynikající práci během závodu a po závodě šup - vyměnit. Moc prostě nejsou dobré na takové běžné popojížďky.
Já Brisk nekupuji, poněvadž na 1.2 16V nabízejí tušim "jenom" tu tuningovou řadu, a nechci experimentovat. Radši kupuji NGK/BERU/Champion, které jsou s mým motorem Fiat prověřené.
Mluvil jsem s pánem z vývoje, ptal jsem se na vlastnosti těch "tuningových" svíček s kruhovým jiskřištěm. Říkal, že mi je pro normální provoz moc nedoporučuje. Tyto svíčky jsou prý ale vynikající pro racing. Prostě odvedou vynikající práci během závodu a po závodě šup - vyměnit. Moc prostě nejsou dobré na takové běžné popojížďky.
Já Brisk nekupuji, poněvadž na 1.2 16V nabízejí tušim "jenom" tu tuningovou řadu, a nechci experimentovat. Radši kupuji NGK/BERU/Champion, které jsou s mým motorem Fiat prověřené.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
Tak sjem si taky uu koupil nove svicky NGK BCPR6ES, tak jsem zvedavy, jak se ukazou, ani nevim jake tam jsou ted. Jak pretesnim motor a vymenim vsechny kapaliny tak se mrknu co tam davali taliani
Punto55 1,1 ,
http://punto.tuned-cars.cz/fans/008-spawny
http://punto.tuned-cars.cz/fans/008-spawny