Psal jsem, že bych věděl, co s tím, ne co s tím je...stifmajstrABARTH píše:to ja viim preci taky je to kratkeeeGlobusman píše:Já bych věděl co s tím, ale jen jestli chcešstifmajstrABARTH píše:ok diky ted jedu na 14dni pryc ale pak na to musim mrknout
Zadni brzdy....
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Znalec
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nn, udělal bych za ruční brzdou v podlaze díru a k páce ruční brzdy bych přidělal násadu od smetáku, takže když bys za páku zatáhl, tak by se ti konec násady zabořil do silnice a tím by to na fleku zastavilo. (Na podobným principu fungují brzdy na bobech)stifmajstrABARTH píše:nj promin.....prodat ho a koupit multiplu?
-
- Znalec
Jo jasny vim co myslis neco podobnyho sem videl na multiple....ale myslim ze lepsi by to bylo z kovu....pac nasada od smetaku se muze lehce ubrousit a to kovovy budu huste jiskrit .....a jeste me napadlo kdbych na konec toho smetaku pridelal stojanek od vanocniho stromku tak bych cely auto pri parkovani mohl zvednout do vzduchu a to by pak urco nikam neodjelo
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Neblázni, železnou tyčkou bys zdvojnásobil váhu auta Záměrně jsem napsal dřevěnou, aby se nic nestalo...stifmajstrABARTH píše:Jo jasny vim co myslis neco podobnyho sem videl na multiple....ale myslim ze lepsi by to bylo z kovu....pac nasada od smetaku se muze lehce ubrousit a to kovovy budu huste jiskrit .....a jeste me napadlo kdbych na konec toho smetaku pridelal stojanek od vanocniho stromku tak bych cely auto pri parkovani mohl zvednout do vzduchu a to by pak urco nikam neodjelo
-
- Znalec
-
- Znalec
-
- Znalec
-
- Znalec
Tak jsem si marně myslel že vyřeším problém s ručkoa a bohužel. Koupil jsem nové lanko, nové pakny i tu montážní sadu a nic. Lanko jsem dotáhl na max a nic ta jsem trochu dovařil tu rozpěrnou tyčku co je mezi paknama aby to šlo dále od sebe a když to tak vezmu tak skoro nic. Auto sice trochu brzdí ale v kopci jen s ručkou bych to nenechal, to by prostě neubrzdilo. Takže z toho vyvozuji závěr že ruční brzdy asi u činqe nikdy nefungovala a fungovat nebude. prostě soudruzi někde udělali chybu.