MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - SOB
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Nerezonuje ti teraz rezerva? Ono, ked to da supu, tak to moze byt zaujimave. Ako sa to da otvarat? Mozes pls aj ine foto? Otvorene Inak, vyborny napad, aj ked 15cm je dost Na MK2 este akotak, na MK1 mi to prijde ako dost rapidne zmensenie kufru...Sob píše:Dekuju,podlaha je asi o 15 cm zvednuta,ve prostred je woofer a je membranou k rezerve,vlevo je zesilovac a vpravo mam naradi.Potazeny je to modrym kobercem a osvicene neonem
Punto MK2 1.2 8V ELX
Jinak mužes kouknout na 1 str.,tam je vyfocená výrobaArrow79 píše:Nerezonuje ti teraz rezerva? Ono, ked to da supu, tak to moze byt zaujimave. Ako sa to da otvarat? Mozes pls aj ine foto? Otvorene Inak, vyborny napad, aj ked 15cm je dost Na MK2 este akotak, na MK1 mi to prijde ako dost rapidne zmensenie kufru...Sob píše:Dekuju,podlaha je asi o 15 cm zvednuta,ve prostred je woofer a je membranou k rezerve,vlevo je zesilovac a vpravo mam naradi.Potazeny je to modrym kobercem a osvicene neonem
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, uz som si vsimol.. aj sa mi zdalo, ze to tu bolo. No. tych 15cm je dost na MK1 si myslim, MK2 ma vyssi kufor, ale aj tam by mi to asi vadilo. Mozno vymyslim nieco podobne, ale len ako odkladaciu plochu. Len neviem ako by som to uchytil len do polovice kufra (ak by to bolo z lavej strany, tak na uchyty kde je montovany subik). Alebo sa na to uplne vykaslem. Kazdopadne, je to fajn. Bednicku naspat uz nedavaj, tiez som taku vozil a zavadzala
Punto MK2 1.2 8V ELX