můj malej závoďák

Moderátor: peta.smolik

Matesxxx
Fiaťák

Re: díky

Příspěvek od Matesxxx »

Hmmm tak to už se těším na dalšího nového spolutunera. Už je tady tomu mému autu smutno. Jinak ty 4 tisíce by to mělo být i s předníma oknama. A jinak to moje asi budu prodávat ale asi něco kolem 100 tak kdyby někdo měl zájem podrobné foto a popis zašlu.
Reklama

MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od MVF »

Už se taky moc těším. No na Cinq. ještě musím pár tisícovek ušetřit. Ale koukal jsem, že Cinquecento se dá sehnat již od nějakých 30 000, a když už je moc moc hezký a zachovalý s málo najetýma km, tak to bývá tak o 10 000 víc, t.j 40 000, což v dnešní době není moc, za auto přibližně z roku 1996 ve skoro perfektním stavu.
Fiat hombre
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

fotka

Příspěvek od MVF »

Jak říkám... Cinquecento nechci hnát nějak do tuningu, spíš bych chtěl upravit vnitřek (do jedný barvy) a vnější vzhled ponechat "téměř" originál. (jen dorbný vylepšení - alu kola, folie, bílé blinkry...) - něco, jako na téhle fotce. Chci, až někam pojedu, aby si lidi řekli: "podívej, Cinquecento" a né: "podívej, to Suzuki vypadá dobře... nebo je to malá Toyota? Možná snad Fiat... nevím...." .... často totiž "tuneři" neznají míru a ze svého Cinq. udělají nějaký prototyp... něco mezi Japonskou a Českou výrobou, cheche. Naštěstí jak jsem viděl vaše fota, tak to není zde případ ani jednoho z vás.... :-) Obrázek
Fiat hombre
Odpovědět

Zpět na „Cinquecento“