TUNING - Rozpěrná tyč tlumičů
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
cuz ja s tycou mam hodne KM najazdene hlavne na favorite tam to bolo ZNACNE ALE ZNACNE CITIT a bolo tam aj citit to ze aky rozdiel je v obycajnej hlinikovej tyci a duralovej tyci ktora je o poznanie drazsia ale odporucam tu. auto co nema tuto tyc je o poznanie jednoznacne nestabilnejsie. teraz ju mam aj v grande aj zo stabilizatormi a kadecim dalsim a to auto perfektne sedi na ceste...
- Reklama
-
- Znalec
myslim si ze stasne kecas ..... promin ale chces mi rict ze ´kdyz se svezes dvouma fackama jeden s hlinikovou a druhej s duralovou rozpernou tyci ze poznas kterej ma duralovou? vsadil bych svy auto ze to nemas sanci poznat... to co pises je hloupost a kazdej kdo ma rozum ti rekne ze meles kraviny
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
-
- Znalec
podle me rozperna tyc ktera je aute se seriovym podvozkem a v aute na normalni jezdeni nemuze mit jinou nez okrasnou funkci....rozperna tyc ma vyznam v tom pripade ze auto vyuzivas na hranici jeho moznosti a mas tam betonovej podvozek ....ale jestli to tak citis je to v poradku ale spis to bude psychycky
ted jsem se o rozperne tyci bavila s klukem - mechošem... a rikal,ze na beznejsi jezdeni je to na pytel.. a staci hlavne maly tukanec a mas to zakonite v druhem blatniku a muzes mit i ve strese...
coz si taky myslim a je to to, co me od rozpery odrazuje. i kdyz se to auto krouti,ale ten tvrdy podvozek to trochu koriguje.
coz si taky myslim a je to to, co me od rozpery odrazuje. i kdyz se to auto krouti,ale ten tvrdy podvozek to trochu koriguje.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- mayo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja som to videl seriovo montovane v nejakych verziach renaultu 19 a aj vo feliciach. nie su to uz teraz sice nove auta, ale nekros to asi myslel tak, ze vyrobca to montuje seriovo do niektorych aut...
mimochodom, ja to mam tiez v punte a ak mam mysliet pred kazdou jazdou na to, ze niekto do mna buchne a znici mi obidve strany auta, tak to mozem nechat auto v garazi a nevychadzat na cestu
mimochodom, ja to mam tiez v punte a ak mam mysliet pred kazdou jazdou na to, ze niekto do mna buchne a znici mi obidve strany auta, tak to mozem nechat auto v garazi a nevychadzat na cestu
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Znalec
Nejde o bouracku jde o to ze je to nefunkcni pro normalni uzivatelskou jizdu...nevim teda ale felicii sem videl hodne polo sme meli golfu sem videl hopdne, 3kamosi maj hondy a zadnou rozpernpou tyc sem nevidel...mozna se davali jen do nejakych limitovanych verzi s nadupanym motorem a lepsim podvozkem... davat tu tyc na "obycejny auto" je jenom masirka...me se to taky libi a kdybych umel(mel moznost) svrovat hlinik bo nerez tak bych si ji udelal protoze je to hezky v tom motoru ale z hlediska funkcnosti je to zbytecnej kram
-
- Znalec
ale na vzhled je pekna
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
-
- Znalec
Re: TUNING - Rozpěrná tyč tlumičů
Zdravím chlapi, posímvás, máte někdo horní rozpěru na předku na MK2? nejlépe 1,2 16V, pokud ano, bylo by super, kdyby jste sem někdo hodil pár fotek, nebo klidně i do sz, jelikož sou ty rozpěry pořád hodně drahý, tak si jí udělám sám, stejně bych jí pak lakoval tak jak chci zajímá mě hlavně uchycení ke kastli, výška a tvar, aby to ničemu nevadilo....
Snad někdo bude od té dobroty, předem moc díky
Snad někdo bude od té dobroty, předem moc díky
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS