Galerie BRAVA/O
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
aha... chlape, tak to pak jo nechceš psát na neše forum ? mě to tam moc nejede.. a ty máš upraveny auto.. je to forum o tuningu ! a potřebuji to tam trochu rozjed.. třeba novy témata... a otázky.. a přijmout členy psát.. a klidně to řekni všem co znáš ! at tam píší.. budu moc rád pokud to pro mě uděláš...
jojo.. jejda já zapoměl...
www.darkness-tuningclub.ic.cz/forum
čím víc lidí tím líp.. ale aby tam chodily pravidelně a psaly.. budu moc rád... a případně okolí Brna přijmu do klubu
www.darkness-tuningclub.ic.cz/forum
čím víc lidí tím líp.. ale aby tam chodily pravidelně a psaly.. budu moc rád... a případně okolí Brna přijmu do klubu
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zdravím mám prozbu jak se dá vyndat originální rádio??
Klub zaměřený na vozy Fiat Bravo/Brava
<b>www.fiatbravoklub.com</b>
<b>www.fiatbravoklub.com</b>
JTD 105 GT -migel car
Bravo 1.9 JTD 105 GT r.v 1999 . chiptuning na 92 KW cca 125 koni , ako sem dam fotecky ? chcel by som sa s vami podelit o moje auticko, a trosku vam ho predstavit
a ozaj aby som nezabudol interier co mam v aute som kupil z buraneho bravo r.v 97 TD100 na tachometri 297tis. km , ja mam teraz dufam ze origo 162tis. km inak povodny interier bol tradicne GT cierno sedy
a ozaj aby som nezabudol interier co mam v aute som kupil z buraneho bravo r.v 97 TD100 na tachometri 297tis. km , ja mam teraz dufam ze origo 162tis. km inak povodny interier bol tradicne GT cierno sedy
Fiat Bravo 1.9 Jtd -grigio steel- 92KW
Re: Galerie BRAVA/O
Tak já se taky přidám, mám Bravu 1,6 16V 76KW. Je seriová, jen na střeše je taková ta ploutvička, ta už tam ale byla. teď přijdou koupit novy kola 15" a audio, jinak ke světlum, mám tam OSRAM nightbreaker a svitěj fakt fajnově mužu jen doporučit
fotky a podrobnosti tady: http://www.moje.auto.cz/P4WLYK/fiatek.html" onclick="window.open(this.href);return false;
fotky a podrobnosti tady: http://www.moje.auto.cz/P4WLYK/fiatek.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Galerie BRAVA/O
omg, sama serie...proc to sem davate?kazdej vi jak vypada seriovka....