MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - linomaniac :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - linomaniac :-)
je to super...nechcem ta sklamať ale tak uvidiš aka bude ich životnosť....mojich lediek do prednich svetiel bola životnosť asi 3 dni ...potom začali blikať a to už som vedel že je zle....dufam že tvoja práca nevyde na zmar...ale je to coool
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vypadá to fakt luxusně
Fiat punto sporting 1.2 16v
Facebook : Štěpán Kybal
- linomaniac
- Fiaťák
pepo, a neprepiekol si ich ty? teraz neviem, či si kupoval origoš hotové ledky do svetiel alebo voláke homemade?pepaxx píše:je to super...nechcem ta sklamať ale tak uvidiš aka bude ich životnosť....mojich lediek do prednich svetiel bola životnosť asi 3 dni ...potom začali blikať a to už som vedel že je zle....dufam že tvoja práca nevyde na zmar...ale je to coool
ešte som skúšal aj reguláciu jasu, stačí za tacho na kábel zapojiť potenciometer tak 500 ohm ak sa taký vyrába (ja som skúšal 1k) a funguje to úplne šupovo, len som bol lenivý to tam aj namontovať
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
to nie namal som ako ...boli to do mojich angel eyes...tam ich ide do jedneho svetla tušim 7 ks s peticou t5 a ked som pozeral normalne v obchode za 2 chceli cca 5€...a z čini ma ich za 5€ višlo 20 ks...tak som s tim aj ratal....mali aj ten vykonovi kondenzator či ako sa to vola ale tak petice mi ostali dal som do nich nové ledky a tie sú v pohode teda zatial..
- linomaniac
- Fiaťák
1994 Bertone Punto Racer
A Bertone proposal for a coupe on a Fiat Punto base. Declared target: an Italian Tiger. For this model, Bertone intendedly forsook exasperated STYLING solutions to make the proposal more realistic and "feasible". In keeping with the research for synergic industrial feasibility, Bertone began the theme from the Punto Cabrio that the Bertone plant was already manufacturing.
A Bertone proposal for a coupe on a Fiat Punto base. Declared target: an Italian Tiger. For this model, Bertone intendedly forsook exasperated STYLING solutions to make the proposal more realistic and "feasible". In keeping with the research for synergic industrial feasibility, Bertone began the theme from the Punto Cabrio that the Bertone plant was already manufacturing.
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
pekne... a to aj nekde jezdi ?
btw: to osviceni pristrojovky pecka !
btw: to osviceni pristrojovky pecka !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- linomaniac
- Fiaťák
Montáž čínskeho MP3 prehrávača s FM transmiterom za 3 eurá
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
- linomaniac
- Fiaťák
pekne pekne... kde si kupil ten transmiter?
Punto II Sporting 1,2 16V
- linomaniac
- Fiaťák
ako vsetko, na ebay, tam kupujem viac ako v lidligogo2 píše:pekne pekne... kde si kupil ten transmiter?
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
pěkná práce
Fiat punto sporting 1.2 16v
tiež obdivujem dobrý nápad...
len otázočka neuraz sa ...vydrži to čosi?
ja by som potreboval niečo take ako to čo si montoval (neviem ako to pomenovať) ale aby sa to dalo na pevno spojiť s radiom cez 3,5 jack...vyznaš sa v tom a vedel by si niečo poradiť
....nazvem to laicky....redukciu s USB na 3,5 jack....viem že tam je potrebná nejaká elektronika...ale či vôbec niečo také existuje, kedže prevod medzi digitalom a analogomm...porad
vopred dakujem za radu
len otázočka neuraz sa ...vydrži to čosi?
ja by som potreboval niečo take ako to čo si montoval (neviem ako to pomenovať) ale aby sa to dalo na pevno spojiť s radiom cez 3,5 jack...vyznaš sa v tom a vedel by si niečo poradiť
....nazvem to laicky....redukciu s USB na 3,5 jack....viem že tam je potrebná nejaká elektronika...ale či vôbec niečo také existuje, kedže prevod medzi digitalom a analogomm...porad
vopred dakujem za radu
ano existuje to stoji to u nas na slovensku cca 80 euro ak to zozenes niekde aspon o 60 percent lacnejsie daj vediet kupim aj ja
one world, one dream, one car
ak máš hod link kuknem...alebo aspon ako sa to volákovvalsky píše:ano existuje to stoji to u nas na slovensku cca 80 euro ak to zozenes niekde aspon o 60 percent lacnejsie daj vediet kupim aj ja
Podle me ale kvalita pres fm transmitter je tragedie. Nevim jak komu, ale tu srandu co sem si kdysi koupit do auta ja bych nikomu nepral. Rusi se to stale s nakou frekvenci, v prehravani je sum, proste autoradio na mp3 to nenahradi.