FetesBrod píše:zkusím kabely, kupoval jsem v autokelly ty noname Starline, najeto mají tak 5-6tisíc km a je na nich hezký nápis Made in USA
svíčky Denso a vzduch.filtr mají taky 5-6tisíc km. Kontrolka svítí stále
občas startuje na 3 válce, diagnostika ukázala problém cívky, ale to je problém řídící jednotky(viz řešeno jinde) a s tímhle to, myslím, nemá nic společného. Jinak studený a teplý motor na to nemá vliv, dělá to pořád. Nejvíc při přidání plynu na třetí, čtvrtý a pátý rychlostní stupeň, a pak taky při zařazené rychlosti a puštění plynu
Ještě jednou se omlouvám za offtopic >D
FetesBrod, potesiiim ta ked ti poviem ze presne toto iste do detailu robi aj mne? a tiez si neviem dat rady s tyyym,to klepanie ja zasa pocujem najviac na 1ke ked ju rozbehnem a pustiiim plyn tak to je najviaac pocut(vtedy nehucia gumy,nefuuka vietor,a pod.)
som z toho zuufaly a bojim sa aby mi nieco zo suciastok nutne potrebnych pre chod motora neodisla,lebo mu dáávam dost kvalitne zabrat...
No a ked je rec o spotrebe,jazdim z 90% stale podlahu a tych 10% idem po parkovisku,v kolone,cesta do TT do skoly mi trva 6-8min a to byvam presne 24 km od skoly (1ka-40km/h;2ka-85km/h;3ka-120km/h,4ka-150km/h,5ka-maximum vlasok pred tachometrovymi 180km/h),spotrebu mi ukazuje od 11,1km/1l max do 12,4km/l ale to uz si pripadam ze sa vleciem:) taaakze taak